sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyńska Jesień Kulturalna

Czy ktoś coś wie o imprezach (koncertach, spektaklach, wystawach itp...) w ramach Łomżyńskiej Jesieni Kulturalnej? Nie wiem gdzie szukać informacji w tej kwestii, a przecież jesień już prawie...

*Jasta*

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyńska Jesień Kulturalna

Program Łomżyńskiej Jesieni Kulturalnej jest w fazie ukańczania. Najprawdopodobniej po tym weekendzie będzie podany do publicznej wiadomości.

Pozdrawiam ciepło,
Shai

Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...

Ciekaw jestem co to będzie.... pamiętam kiedyś były takie gwiazdy jak Acid Drinkers, Sweet Noise, Illusion, Flap Jack.... nawet Kayah czy Blenders. Później faktycznie, była to jesień łomżyńskiej kultury a teraz to chyba nawet zima kulturalna nastąpiła. Czekam na wiosnę.

Ja natomiast jestem dobrej myśli. Z niecierpliwością i nutką rozmarzenia czekam co mi ukochana Łomża zaoferuje w te zimne, ciemne, długie, czasem deszczowe wieczory...

A tak poważnie to nie oczekuję żadnych rewelacji, wszyscy wiemy jak to jest z tymi funduszami na kulturę.

Dzięki Shai za informację. Myślę, że najlepiej będzie się przejść po niedzieli pod Bonar i postudiować kartki na słupie ogłoszeniowym znajdującym się przy wyżej wspomnianej placówce kulturalnej.

Pozdrawiam

*Jasta*

Witam,
polecam spektakle proponowane na tej stonie: http://www.mdk.4lomza.pl/index.php?wiad=110

Spektakl "Atlantikon" mialem okazje widziec i mowie, ze jest jednym z lepszych ktore widzialem w swoim zyciu. Nie daje sie nudzic a czas spedzony przy nim mozna nazwac iscie kartezjanskim :)
rzeklem

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

Jak narazie nigdzie nic nie wiadomo :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org