Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska Jesień Kulturalna |
Czy ktoś coś wie o imprezach (koncertach, spektaklach, wystawach itp...) w ramach Łomżyńskiej Jesieni Kulturalnej? Nie wiem gdzie szukać informacji w tej kwestii, a przecież jesień już prawie... *Jasta*
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska Jesień Kulturalna |
Program Łomżyńskiej Jesieni Kulturalnej jest w fazie ukańczania. Najprawdopodobniej po tym weekendzie będzie podany do publicznej wiadomości. Pozdrawiam ciepło, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
Ciekaw jestem co to będzie.... pamiętam kiedyś były takie gwiazdy jak Acid Drinkers, Sweet Noise, Illusion, Flap Jack.... nawet Kayah czy Blenders. Później faktycznie, była to jesień łomżyńskiej kultury a teraz to chyba nawet zima kulturalna nastąpiła. Czekam na wiosnę.
|
|
Ja natomiast jestem dobrej myśli. Z niecierpliwością i nutką rozmarzenia czekam co mi ukochana Łomża zaoferuje w te zimne, ciemne, długie, czasem deszczowe wieczory... A tak poważnie to nie oczekuję żadnych rewelacji, wszyscy wiemy jak to jest z tymi funduszami na kulturę. Dzięki Shai za informację. Myślę, że najlepiej będzie się przejść po niedzieli pod Bonar i postudiować kartki na słupie ogłoszeniowym znajdującym się przy wyżej wspomnianej placówce kulturalnej. Pozdrawiam *Jasta*
|
|
Witam, polecam spektakle proponowane na tej stonie: http://www.mdk.4lomza.pl/index.php?wiad=110 Spektakl "Atlantikon" mialem okazje widziec i mowie, ze jest jednym z lepszych ktore widzialem w swoim zyciu. Nie daje sie nudzic a czas spedzony przy nim mozna nazwac iscie kartezjanskim :) rzeklem ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
Jak narazie nigdzie nic nie wiadomo :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |