Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można kupic łyżwy?? |
Gdzie w Łomży można kupic łyżwy, które by się nadawały na łomżyńskie lodowisko?? No i jakie je kupic macie jakieś propozycje?? Na zakup łyżew chcę przeznaczyc około 100zł:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można kupic łyżwy?? |
sportowy na Bernatowicza i campus obok 4 Pór Roku
|
|
widziałam w Lidl-u:)
|
|
Za 100 zł to można jeden but kupic ale nie pare
|
|
Jak kolega wyzej napisal Bernatowicza i Pilsudskiego, chyba ze masz okazje jechac do bialego to polecam sklep sportowy inter sport w alfie, ale 100zl to skromny fundusz na pare nowych lyzew :/ Mysle ze ok 250 to juz bys cos fajnego mial, powodzenia
|
|
www.allegro.pl - i życie staje sie prostsze
|
|
na allegro w lato ccm kandyjskie oryginalne mniej niz 200zł chodziły troszke za pózno się obejżałeś ;p
|
|
w lidlu za 110 stoja nie wiem jaka jakość ale sa
|
|
luqas ja mam łyżwy do sprzedania hokejówki jak zaintersowany to podaj emial mogę wysłać zdjęcia.
|
|
Też mam łyżwy na sprzedaż:) Hokejówki, skórzane jak nowe bo jeździłem w nich tylko jeden sezon:)
|
|
to Sebo19 i misio fazi wyślijcie zdjęcie na lukasz_511@wp.pl z krótkim opisem sprzętu no i z ceną za nie:))
|
|
kupie łyżwy regulowane 30-33 dla dziecka
|
|
Łyżwy można kupić na Pilsudskiego w Eskapadzie. Ja kupywałam w tam tym roku. Kupiłam sobie Nike Bauer hokejówki oczywiscie i jestem z nich zadowolona super łyżwy ;)
|
|
Autor: slodka-trucizna (---.lomza.mm.pl) Data: 29-11-08 22:47 Łyżwy można kupić na Pilsudskiego w Eskapadzie. Ja kupywałam w tam tym roku. Kupiłam sobie Nike Bauer hokejówki oczywiscie i jestem z nich zadowolona super łyżwy ;) Kasia????? ;-D
|
|
kupic jak kupic ale gdzie je naostrzyc w Łomży mozna. Ostrzył ktoś łyzwy przy lodowisku? Czy ostrzyli tam "na rowek"? :)
|
|
W Łomży łyżwy możesz naostrzyć na ul. Długiej w bramie, ale o ostrzeniu na wybraną przez Ciebie głebokość rowka możesz zapomnieć. O tym jak były ostrzone łyżwy przy lodowisku rok temu lepiej nie mówić.
|
|
Sebo19 i misio fazi doczekam się ja tych zdjęc tych łyżew czy niee?:P:P Od razu w e-mailu napiszcie jaki to rozmiar z czego są zrobione ile jeżdżone były no i ile za nie chcecie:)) Adres ciągle ten sam lukasz_511@wp.pl
|
|
Duże przeceny są teżw sklepie internetowym merlin.pl - hokejowki firmy Spokey przecenione o 70 zł (cena 127), figurówki przecenione o 54 (cena 96). Trzeba być jednak w 'Klubie Merlina' (czyli byc zarejestrowanym klientem i otrzymywać newsletter) żeby móc skorzystać z obniżki.
|
|
Fajnie, że napisaliście tyle informacji, bo właśnie miałam się pytać gdzie tu kupić łyżwy:)) :)
|
|
Fajnie, że napisaliście tyle informacji, bo właśnie miałam się pytać gdzie tu kupić łyżwy:)) :)
|
|
w dupie
|
|
mam do sprzedania nowe lyzwy dla dziecka kupione w usa,rozmiar 35
|