niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie można kupic łyżwy??

Gdzie w Łomży można kupic łyżwy, które by się nadawały na łomżyńskie lodowisko?? No i jakie je kupic macie jakieś propozycje?? Na zakup łyżew chcę przeznaczyc około 100zł:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie można kupic łyżwy??

sportowy na Bernatowicza i campus obok 4 Pór Roku

widziałam w Lidl-u:)

Za 100 zł to można jeden but kupic ale nie pare

Jak kolega wyzej napisal Bernatowicza i Pilsudskiego, chyba ze masz okazje jechac do bialego to polecam sklep sportowy inter sport w alfie, ale 100zl to skromny fundusz na pare nowych lyzew :/ Mysle ze ok 250 to juz bys cos fajnego mial, powodzenia

www.allegro.pl - i życie staje sie prostsze

na allegro w lato ccm kandyjskie oryginalne mniej niz 200zł chodziły troszke za pózno się obejżałeś ;p

w lidlu za 110 stoja nie wiem jaka jakość ale sa

luqas ja mam łyżwy do sprzedania hokejówki jak zaintersowany to podaj emial mogę wysłać zdjęcia.

Też mam łyżwy na sprzedaż:) Hokejówki, skórzane jak nowe bo jeździłem w nich tylko jeden sezon:)

to Sebo19 i misio fazi wyślijcie zdjęcie na lukasz_511@wp.pl z krótkim opisem sprzętu no i z ceną za nie:))

kupie łyżwy regulowane 30-33 dla dziecka

Łyżwy można kupić na Pilsudskiego w Eskapadzie. Ja kupywałam w tam tym roku. Kupiłam sobie Nike Bauer hokejówki oczywiscie i jestem z nich zadowolona super łyżwy ;)

Autor: slodka-trucizna (---.lomza.mm.pl)
Data: 29-11-08 22:47

Łyżwy można kupić na Pilsudskiego w Eskapadzie. Ja kupywałam w tam tym roku. Kupiłam sobie Nike Bauer hokejówki oczywiscie i jestem z nich zadowolona super łyżwy ;)

Kasia????? ;-D

kupic jak kupic ale gdzie je naostrzyc w Łomży mozna. Ostrzył ktoś łyzwy przy lodowisku? Czy ostrzyli tam "na rowek"? :)

W Łomży łyżwy możesz naostrzyć na ul. Długiej w bramie, ale o ostrzeniu na wybraną przez Ciebie głebokość rowka możesz zapomnieć. O tym jak były ostrzone łyżwy przy lodowisku rok temu lepiej nie mówić.

Sebo19 i misio fazi doczekam się ja tych zdjęc tych łyżew czy niee?:P:P Od razu w e-mailu napiszcie jaki to rozmiar z czego są zrobione ile jeżdżone były no i ile za nie chcecie:)) Adres ciągle ten sam lukasz_511@wp.pl

Duże przeceny są teżw sklepie internetowym merlin.pl - hokejowki firmy Spokey przecenione o 70 zł (cena 127), figurówki przecenione o 54 (cena 96). Trzeba być jednak w 'Klubie Merlina' (czyli byc zarejestrowanym klientem i otrzymywać newsletter) żeby móc skorzystać z obniżki.

Fajnie, że napisaliście tyle informacji, bo właśnie miałam się pytać gdzie tu kupić łyżwy:))

:)

Fajnie, że napisaliście tyle informacji, bo właśnie miałam się pytać gdzie tu kupić łyżwy:))

:)

w dupie

mam do sprzedania nowe lyzwy dla dziecka kupione w usa,rozmiar 35

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org