Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przekladka Anglik-PL |
Czy wie ktos moze gdzie w lomzy ktos robi przekladki w samochodach??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przekladka Anglik-PL |
W Piątnicy przy wylocie na Białystok.
|
|
w lomzy to nie wiem ale wiem ze w zawadach
|
|
odpusc sobie goscia na wylocie na bialystok - jest niestety nieslowny a przekladki trawajac dlugo nie przekladaja sie na jakosc wykonania napisz dam ci namiary na sprawdzonego goscia nie napisales jakie auto wiec nie wiem czy sie podejmie sinboy18@interia.pl
|
|
A propo jakie auto najlepiej "przełożyć"?
|
|
mam mercedesa c230, nie wiem, czy przekładac, czy sprzedac tak, jak jest. jak przekładac, to gdzie? a moze ktos kupi? ;))
|
|
chodzi mi o omege C, ale chyba nic z tego bo od sierpnia (chyba) juz nie mozna rejestrowac samochodow z anglii w polsce.
|
|
najgorsze jest jak ktos bajki puszcza ... w sprawie anglikow od jakeigos czasu nic sie niezmienilo dodatkowo sprawa przegladow zostala zakwestjonowana przez UE nie chodzi tu o angliki ale ogolnie o auta sprowadzane jest juz ustawa czekajaca tylko na akceptacje Brukseli - w polsce przeszla iż auta sprowadzone posiadajace przeglady niebeda musialy miec robionych u nas. Jedynm slowem stworzy sie luka której ustawodawca nieprzewidzial mianowicie auto posiadajace przeglad w anglii przelozone w polsce po przekladce bedzie mozna zarejestrowac bez problemu a gdy auto juz bedzie zarejestrowane bedzie na prawach krajowego mialo robiony przeglad - zapewne niepotrwa to dlugo ale jakis czas zapewne W kwestii przegladow zwlaszcza w naszym wojewodztwie jest problem w innych juz niestwarzają takich problemów
|
|
Jak możesz to nie bierz się za przekładanie kierownicy. Sprzedaj, oddaj, ale nie pchaj się w to bagno. Wiem z doświadczenia. Nikt nie zrobi tak jak fabryka.
|
|
czy ktos moze mi powiedziec jakie samochody jest najlatwiej przerobic,tak zeby bylo bezpiecznie,slyszalam ze niektore auta sa przygotowane do przerobki,wiec jest o wiele mniej pieprzenia no i sa bezpieczniejsze po takim zabiegu:)tylko ktore to sa?a jak jest z merolem ,toyota,lotusem i honda,mysle o jakims sportowym wozku,czy ktos cos wie na ten temat?z gory wielkie dzieki
|
|
Lotus? :D a gdzie chcesz znaleźć części do przekładki kolego? haha Toyota, Honda - zazwyczaj trzeba poważnie rzeźbić, typu ciąć ścianę grodziową... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
A ile by kosztowało przełożenia Passata 99r.??
|
|
W złomach przekładać się nie kalkuluje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |