czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przekladka Anglik-PL

Czy wie ktos moze gdzie w lomzy ktos robi przekladki w samochodach??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przekladka Anglik-PL

W Piątnicy przy wylocie na Białystok.

w lomzy to nie wiem ale wiem ze w zawadach

odpusc sobie goscia na wylocie na bialystok - jest niestety nieslowny a przekladki trawajac dlugo nie przekladaja sie na jakosc wykonania
napisz dam ci namiary na sprawdzonego goscia
nie napisales jakie auto wiec nie wiem czy sie podejmie
sinboy18@interia.pl

A propo jakie auto najlepiej "przełożyć"?

mam mercedesa c230, nie wiem, czy przekładac, czy sprzedac tak, jak jest. jak przekładac, to gdzie? a moze ktos kupi? ;))

chodzi mi o omege C, ale chyba nic z tego bo od sierpnia (chyba) juz nie mozna rejestrowac samochodow z anglii w polsce.

najgorsze jest jak ktos bajki puszcza ...
w sprawie anglikow od jakeigos czasu nic sie niezmienilo
dodatkowo sprawa przegladow zostala zakwestjonowana przez UE nie chodzi tu o angliki ale ogolnie o auta sprowadzane jest juz ustawa czekajaca tylko na akceptacje Brukseli - w polsce przeszla iż auta sprowadzone posiadajace przeglady niebeda musialy miec robionych u nas. Jedynm slowem stworzy sie luka której ustawodawca nieprzewidzial mianowicie auto posiadajace przeglad w anglii przelozone w polsce po przekladce bedzie mozna zarejestrowac bez problemu a gdy auto juz bedzie zarejestrowane bedzie na prawach krajowego mialo robiony przeglad - zapewne niepotrwa to dlugo ale jakis czas zapewne

W kwestii przegladow zwlaszcza w naszym wojewodztwie jest problem w innych juz niestwarzają takich problemów

Jak możesz to nie bierz się za przekładanie kierownicy. Sprzedaj, oddaj, ale nie pchaj się w to bagno. Wiem z doświadczenia. Nikt nie zrobi tak jak fabryka.

czy ktos moze mi powiedziec jakie samochody jest najlatwiej przerobic,tak zeby bylo bezpiecznie,slyszalam ze niektore auta sa przygotowane do przerobki,wiec jest o wiele mniej pieprzenia no i sa bezpieczniejsze po takim zabiegu:)tylko ktore to sa?a jak jest z merolem ,toyota,lotusem i honda,mysle o jakims sportowym wozku,czy ktos cos wie na ten temat?z gory wielkie dzieki

Lotus? :D
a gdzie chcesz znaleźć części do przekładki kolego? haha

Toyota, Honda - zazwyczaj trzeba poważnie rzeźbić, typu ciąć ścianę grodziową...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

A ile by kosztowało przełożenia Passata 99r.??

W złomach przekładać się nie kalkuluje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org