Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pizza |
co powiecie na pizze w diavolo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza |
ktoś do niej sra na zapleczu :]
|
|
te mile panie? przenigdy
|
|
no sam zem widzial jak wydlubuja kozy i wrzucaja w picce jak sie klient domagal reszty i tipa nie dal..... -------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- proponuje zamknac temat, moze ktos mi powie jak jest aktualnie w szechuanie?? dziala on dalej ?? pamietam ze kiedys czasem na sajgonki sie zachodzilo, ale to 100lat temu bylo. -------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------
|
|
zamow w tele pizzy anapewno nie dogadasz sie a jak juz to na inna ulice zawioza bo niemaja pojecia o tele markietingu polecam dAngelo
|
|
mi najlepiej smakuje w dagrasso,ale w czterech porach roku robią dobrą(MAJĄ JEDEN ROZMIAR I JEST ZBYT DROGA) ale jest dobra w smaku,optymalne rozwiązanie to dagrasso,chilli pizza nie polecam ostatnim razem obie pizze jakie zamówiłem były spalone;-\
|
|
nie mila obsluga nie polecam
|
|
a ja polecam Savane na Łomzycy
|
|
Mi najlepiej smakuje w D'Angelo acz kolwiek jest tam jedna niemiła pani nie będę sie wypowiadać ktora niech więcej uprawia sportu :) ALE PIZZA TAM BARDZO MI SMAKUJE. JEŚLI CHODZI O DIAVOLO JEST NAWET DOBRA ALE OSTATNIO JAK ZAMÓWIŁAM BYŁA OHYDNA I SMAKOWALA RÓWNIEŻ OHYDNIE A CO DO CZTERECH PÓR ROKU TO NIE BĘDĘ WYPOWIADAĆ SIE NA TEN TEMAT PO KAŻDEJ PIZZY MÓJ ŻOŁĄDEK JĄ ZWRACA I W SMAKU JEST NIESMACZNA A KUCHARZE OSZCZĘDZJĄ NA SKŁADNIKACH POZA TY NIEKTÓRE SKLADNIKI SĄ TAM NIESWIEZE . JUŻ NIE RAZ SIE Z TYM SPOTKAŁAM W TEJ KNAJPIE
|
|
100% diavolo ta reszta to w dupe pasuje wszedziej na pizzy trzeba składnikow szukac
|
|
Dokładnie w diavolo najlepsza pizza,popieram -hulakula.,a ogólnie każdy niech chodzi gdzie mu pasuje.Pozdr.
|
|
SAVANA na Browarnej! Prowokator
|
|
savana jest najlepsza tylko taki sobie lokal... a dagrasso ostatnio coś sie popsuło ;/ sandra007
|
|
SAVANA tylko tam( w dagrasso spalona i nieświeże dodatki , tylko średnica duża, brzegi suche i puste)
|
|
Łomża miasto pizzy haha
|
|
trzeba mówic wyraznie i nie popędzac pracownika przy telefonie. i będzie ok
|