poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pizza

co powiecie na pizze w diavolo?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pizza

ktoś do niej sra na zapleczu :]

te mile panie? przenigdy

no sam zem widzial jak wydlubuja kozy i wrzucaja w picce jak sie klient domagal reszty i tipa nie dal.....

--------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
proponuje zamknac temat, moze ktos mi powie jak jest aktualnie w szechuanie?? dziala on dalej ?? pamietam ze kiedys czasem na sajgonki sie zachodzilo, ale to 100lat temu bylo.

zamow w tele pizzy anapewno nie dogadasz sie a jak juz to na inna ulice zawioza bo niemaja pojecia o tele markietingu polecam dAngelo

mi najlepiej smakuje w dagrasso,ale w czterech porach roku robią dobrą(MAJĄ JEDEN ROZMIAR I JEST ZBYT DROGA) ale jest dobra w smaku,optymalne rozwiązanie to dagrasso,chilli pizza nie polecam ostatnim razem obie pizze jakie zamówiłem były spalone;-\

nie mila obsluga nie polecam

a ja polecam Savane na Łomzycy

Mi najlepiej smakuje w D'Angelo acz kolwiek jest tam jedna niemiła pani nie będę sie wypowiadać ktora niech więcej uprawia sportu :) ALE PIZZA TAM BARDZO MI SMAKUJE. JEŚLI CHODZI O DIAVOLO JEST NAWET DOBRA ALE OSTATNIO JAK ZAMÓWIŁAM BYŁA OHYDNA I SMAKOWALA RÓWNIEŻ OHYDNIE A CO DO CZTERECH PÓR ROKU TO NIE BĘDĘ WYPOWIADAĆ SIE NA TEN TEMAT PO KAŻDEJ PIZZY MÓJ ŻOŁĄDEK JĄ ZWRACA I W SMAKU JEST NIESMACZNA A KUCHARZE OSZCZĘDZJĄ NA SKŁADNIKACH POZA TY NIEKTÓRE SKLADNIKI SĄ TAM NIESWIEZE . JUŻ NIE RAZ SIE Z TYM SPOTKAŁAM W TEJ KNAJPIE

100% diavolo ta reszta to w dupe pasuje wszedziej na pizzy trzeba składnikow szukac

Dokładnie w diavolo najlepsza pizza,popieram -hulakula.,a ogólnie każdy niech chodzi gdzie mu pasuje.Pozdr.

SAVANA na Browarnej!

Prowokator

savana jest najlepsza tylko taki sobie lokal... a dagrasso ostatnio coś sie popsuło ;/

sandra007

SAVANA tylko tam( w dagrasso spalona i nieświeże dodatki , tylko średnica duża, brzegi suche i puste)

Łomża miasto pizzy haha

trzeba mówic wyraznie i nie popędzac pracownika przy telefonie. i będzie ok

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org