Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra kosmetyczka w Łomży |
Jaką możecie mi polecić dobrą (najlepiej sprawdzoną przez Was) kosmetyczkę w Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra kosmetyczka w Łomży |
zależy o jaki zakres usług Ci chodzi
|
|
użyj wyszukiwarki a znajdziesz takich ********** temattów jak ty całą masę: http://4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=kosmetyczka&globalsearch=0&match=1&date=0&fldsubject=1&fldbody=1
|
|
wszystkie są dobre.Zależy czego się szuka.Ginekologa,stomatologa,fryzjera czy kosmetyczki nie szuka sie w ogłoszeniach tylko z polecenia własnych przyjaciol
|
|
Dziękuje za mało nic nie wnoszące odpowiedzi - nic się jak zwykle na tym forum nie dowiedziałam - poza pouczeniami - dużo tu widze nauczycieli musi być........ może się kiedyś doczekam jakiś konkretnych odpowiedzi na zadane pytanie..... ):
|
|
Ja systematycznie chodzę do gabinetu 'Rusałka' na Mickiewicza. Naprawdę polecam - fachowa obsługa i miła atmosfera.
|
|
No mówię zależy o jakie usługi Ci chodzi..jeśli o makijaż to napewno nie polecam korzystania z zamieszczonych ogłoszeń przez prywatne osoby, bo bardzo często nie mają o tym pojęcia a życzą sobie jak za profesjonalnie wykonaną usługę..osobiście polecam gabinet na Starym Rynku a konkretniej panią Krzysię-jeśli chodzi o makijaż. Inne usługi również tam wykonywałam i byłam zadowolona, jednak wiadomo każdy ma inne oczekwiania, więc po prostu polecam spróbować ;)
|
|
p Kasia Serafińska salon na 3 moja...
|
|
oj na 3 Maja
|