środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra kosmetyczka w Łomży

Jaką możecie mi polecić dobrą (najlepiej sprawdzoną przez Was) kosmetyczkę w Łomży ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra kosmetyczka w Łomży

zależy o jaki zakres usług Ci chodzi

użyj wyszukiwarki a znajdziesz takich ********** temattów jak ty całą masę:
http://4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=kosmetyczka&globalsearch=0&match=1&date=0&fldsubject=1&fldbody=1

wszystkie są dobre.Zależy czego się szuka.Ginekologa,stomatologa,fryzjera czy kosmetyczki nie szuka sie w ogłoszeniach tylko z polecenia własnych przyjaciol

Dziękuje za mało nic nie wnoszące odpowiedzi - nic się jak zwykle na tym forum nie dowiedziałam - poza pouczeniami - dużo tu widze nauczycieli musi być........ może się kiedyś doczekam jakiś konkretnych odpowiedzi na zadane pytanie..... ):

Ja systematycznie chodzę do gabinetu 'Rusałka' na Mickiewicza. Naprawdę polecam - fachowa obsługa i miła atmosfera.

No mówię zależy o jakie usługi Ci chodzi..jeśli o makijaż to napewno nie polecam korzystania z zamieszczonych ogłoszeń przez prywatne osoby, bo bardzo często nie mają o tym pojęcia a życzą sobie jak za profesjonalnie wykonaną usługę..osobiście polecam gabinet na Starym Rynku a konkretniej panią Krzysię-jeśli chodzi o makijaż. Inne usługi również tam wykonywałam i byłam zadowolona, jednak wiadomo każdy ma inne oczekwiania, więc po prostu polecam spróbować ;)

p Kasia Serafińska salon na 3 moja...

oj na 3 Maja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org