Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy salon fryzjerski w Łomży ???? |
witam,jakiś nowy salon fryzjerski na poznańskiej. coś o nim wiecie, jedziemy w sobotę na wesele ja sobie zaklepałem miejsce w Daturze,ale moja kobieta przegapiła sprawę i teraz beczy że nie ma gdzie iść, a na poznańskiej to akurat by było ok - iść, czy nie iść :)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy salon fryzjerski w Łomży ???? |
lol, znowu te salony...
|
|
a co cie gryzie, może powinienem pytanie napisać białą farbą na legionów. jak cię nie interesuje to nie właź i nie czytaj :)
|
|
żeby wiedzieć czy mnie będzie interesowało to siłą rzeczy muszę przeczytać, a skoro już to zrobiłem i poświęciłem się na odczyt twych durnych wypocin to i ja sobie pozwoliłem. tak samo mogę teraz rzec: nie podobaja ci się komentarze do tematu to ich nie czytaj
|
|
na Poznańskiej jest jakiś salon fryzjerski?W którym miejscu?
|
|
Z tego co jechałem dziś i się zorientowałem to naprzeciwko stadniny koni
|
|
na poznańskiej nie ma jest tam na bawełnie nad pocztą ktoś wprowadził cie w błąd
|
|
przestannicie promowac swoje durne biedne salony, dzieki wam lomza slynie tyko z kosciolow biedronek i salonow do upiekszannia sie. Jakis turysta bedzie chcial do was przyjechac , dowie sie jednak przedtem na google co tam jest, wpisze w google lomza i wyskoczą pod rząd same pytania 4lomza jaki salon lomza ktory salon jaki fryzjer na wesele na wesele na wesele zespol zespol slub biedronka i to sa wasze jedyne atrakcje do rozmow o swoim miescie zycie
|
|
każdy pisze co chce i po co sie udzielacie żeby kogoś krytykować po to jest forum żeby zadawać pytania a jak komuś przeszkadza to niech nie czyta
|
|
nie, nie poto jest forum, ze jak nawet podrzucą nowy kontener pod smietnik to relacja dla takiach jak wy zeby o tym napisac,a nie pomyslicie ze ktos pije sobie piwko siedzi ze znajomymi obok i smieje sie z waszych durnych postow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |