środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy salon fryzjerski w Łomży ????

witam,jakiś nowy salon fryzjerski na poznańskiej. coś o nim wiecie, jedziemy w sobotę na wesele ja sobie zaklepałem miejsce w Daturze,ale moja kobieta przegapiła sprawę i teraz beczy że nie ma gdzie iść, a na poznańskiej to akurat by było ok - iść, czy nie iść :)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy salon fryzjerski w Łomży ????

lol, znowu te salony...

a co cie gryzie, może powinienem pytanie napisać białą farbą na legionów. jak cię nie interesuje to nie właź i nie czytaj :)

żeby wiedzieć czy mnie będzie interesowało to siłą rzeczy muszę przeczytać, a skoro już to zrobiłem i poświęciłem się na odczyt twych durnych wypocin to i ja sobie pozwoliłem.
tak samo mogę teraz rzec: nie podobaja ci się komentarze do tematu to ich nie czytaj

na Poznańskiej jest jakiś salon fryzjerski?W którym miejscu?

Z tego co jechałem dziś i się zorientowałem to naprzeciwko stadniny koni

na poznańskiej nie ma jest tam na bawełnie nad pocztą ktoś wprowadził cie w błąd

przestannicie promowac swoje durne biedne salony, dzieki wam lomza slynie tyko z kosciolow biedronek i salonow do upiekszannia sie. Jakis turysta bedzie chcial do was przyjechac , dowie sie jednak przedtem na google co tam jest, wpisze w google lomza i wyskoczą pod rząd same pytania

4lomza jaki salon
lomza ktory salon
jaki fryzjer
na wesele
na wesele
na wesele
zespol zespol
slub
biedronka

i to sa wasze jedyne atrakcje do rozmow o swoim miescie

zycie

każdy pisze co chce i po co sie udzielacie żeby kogoś krytykować po to jest forum żeby zadawać pytania a jak komuś przeszkadza to niech nie czyta

nie, nie poto jest forum, ze jak nawet podrzucą nowy kontener pod smietnik to relacja dla takiach jak wy zeby o tym napisac,a nie pomyslicie ze ktos pije sobie piwko siedzi ze znajomymi obok i smieje sie z waszych durnych postow

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org