środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
okna

gdzie w lomzy i okolicach kupic najlepsze okna? i jakie ceny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: okna

Odwiedź PARTNERA na Mazowieckiej. Dobre okna, przystępne ceny. Ja zostałam mile obsłużona i nawet dostałam rabat:)

nawet rabat? a nie jest to jakis unijny przepis ze mozna sie targowac nawet w sklepie spozywczym? a co do okien to niestety jak z wieloma rzeczami wsiadz w auto i pojezdzij popytaj o ceny oraz czas gwarancji i cene montazu bo z tym to roznie bywa. polecam okna drewniane mimo wyzszej ceny

bigi2004

Ja założyłem teraz okna ALUSTIC 6-komorowe (mają dobre profile - konkurencja robi je z recyclingu co powoduje delikatną odcień szarości ), są po prostu bielsze, co widać porównując okna u sąsiadów :-)
Były trochę droższe, ale liczy się jakość. W drugim mieszkaniu podeszłem do tematu ekonomicznie i kupiłem okna z Zambrowa - no i niestety będę niedługo musiał je zmieniać. Jak masz kasę zainwestuj w drewniane np. Urzędowski itp.

Tak rafał!wyobraź se, że "nawet" rabat.

x.y.z jesli jeszcze nie kupiles i chcesz piekne drewniane okna, pojedz do gielczyna, tam je produkuja.

moonka

Jeszcze ktoś nabiera się na numery w stylu rabat, promocja. Bolek który to proponuje z góry ma zaplanowany taki chwyt, daje rabat każdemu, bo i tak zarobi niezłą kasę na oknach i montażu.
To, że włażą w cztery litery, tego nauczyło się nawet największe buractwo by tylko sprzedać towar, czy złapać frajera na własne usługi. Potem bywa różne.

Najpierw trzeba dużo poczytać o oknach (to najważniejsze , jest dużo ważnych niuansów) - wszystko jest na necie. Druga sprawa to producent. Jakie ma maszyny. Czy z demobilu , czy nowe. Czy jest długoletnią silną firmą , która w razie problemów i za parę lat pomoże. To nie jest ciuch , który za rok można już wyrzucić. Nie będę się rozpisywał , bo są portale i fora na ten temat. Rabat to pic na wodę dla naiwnych! Ważna jest cena za konkretny produkt.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org