Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okna |
gdzie w lomzy i okolicach kupic najlepsze okna? i jakie ceny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okna |
Odwiedź PARTNERA na Mazowieckiej. Dobre okna, przystępne ceny. Ja zostałam mile obsłużona i nawet dostałam rabat:)
|
|
nawet rabat? a nie jest to jakis unijny przepis ze mozna sie targowac nawet w sklepie spozywczym? a co do okien to niestety jak z wieloma rzeczami wsiadz w auto i pojezdzij popytaj o ceny oraz czas gwarancji i cene montazu bo z tym to roznie bywa. polecam okna drewniane mimo wyzszej ceny bigi2004
|
|
Ja założyłem teraz okna ALUSTIC 6-komorowe (mają dobre profile - konkurencja robi je z recyclingu co powoduje delikatną odcień szarości ), są po prostu bielsze, co widać porównując okna u sąsiadów :-) Były trochę droższe, ale liczy się jakość. W drugim mieszkaniu podeszłem do tematu ekonomicznie i kupiłem okna z Zambrowa - no i niestety będę niedługo musiał je zmieniać. Jak masz kasę zainwestuj w drewniane np. Urzędowski itp.
|
|
Tak rafał!wyobraź se, że "nawet" rabat.
|
|
x.y.z jesli jeszcze nie kupiles i chcesz piekne drewniane okna, pojedz do gielczyna, tam je produkuja. moonka
|
|
Jeszcze ktoś nabiera się na numery w stylu rabat, promocja. Bolek który to proponuje z góry ma zaplanowany taki chwyt, daje rabat każdemu, bo i tak zarobi niezłą kasę na oknach i montażu. To, że włażą w cztery litery, tego nauczyło się nawet największe buractwo by tylko sprzedać towar, czy złapać frajera na własne usługi. Potem bywa różne.
|
|
Najpierw trzeba dużo poczytać o oknach (to najważniejsze , jest dużo ważnych niuansów) - wszystko jest na necie. Druga sprawa to producent. Jakie ma maszyny. Czy z demobilu , czy nowe. Czy jest długoletnią silną firmą , która w razie problemów i za parę lat pomoże. To nie jest ciuch , który za rok można już wyrzucić. Nie będę się rozpisywał , bo są portale i fora na ten temat. Rabat to pic na wodę dla naiwnych! Ważna jest cena za konkretny produkt.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |