Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdy nie można spać... |
Cześć Wam! Mam takie pytanie... Co robicie jak nie możecie spać w nocy? Macie jakieś sposoby na zabicie nudy? Nie chodzi nawet oto żeby znaleźć jakiś sposób na zaśnięcie. Po prostu, co można robić nocą? Pozdrawiam wszystkich nocnych marków!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdy nie można spać... |
Ja ostatnio włączam sobie kanał "AXN Crime"... i oglądam wszystkie seriale kryminalne :-) Nie wiem czemu, ale o tej porze jakoś fajnie je się ogląda :-) Albo wchodzę na wykop.pl i przeglądam rzeczy na które w dzień szkoda czasu :-) BTW: ja jeszcze się nie położyłem ;-)
|
|
Też jeszcze nie śpię ;)
|
|
ja tez nie spie heeh F2
|
|
a ja już nie śpię, choć prawie nie spałem :)
|
|
xd a ja dopiero wstalem ale jak nie moge spac to zazwyczaj biegam.. po bieganiu zmaczony i wykonczony odrazu zasypiam ;)
|
|
Wystarczy miec kogos odpowiedniego w lozku. Po udanym baraszkowaniu obie strony zadzwiaiajaco szybko usypiaja :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Gdy przeczytałem temat pomyślałem o tym samym.Super sposób.
|
|
Bardzo przyjemnie się w nocy po mieście spaceruje, i po okolicach.
|
|
W Islandii super się nocą spaceruje, bo jest widno:) Można iść do lasu na grzyby:) G a z e l a
|
|
a ło Gazela wróciła :)
|
|
Proponuję sprawić sobie dzidziusia. Jak nie da spać przez kilka nocy z kolei, to potem człowiek łapie każde 5 minut, żeby przymknąć oczy i nie ma obsolutnie problemu z zasypianiem. He,he,he . Pozdrawiam.
|
|
No nie powiedziałabym, żeby dzidziuś to był najlepszy sposób na zabicie nudy nocą...są ciekawsze i mniej "drastyczne" sposoby:) Ja np. lubię czytać...można ogladać filmy, siedzieć na czacie:), gapić się przez okno...mozna też obudzić kogoś fajnego dzwoniąc o trzeciej nad ranem i pośmiać się z byle czego(pod warunkiem, że ta osoba ma poczucie humoru)...właściwie bardzo dużo rzeczy można robić nocą... G a z e l a
|
|
Jak jest dzidziuś, to nie ma nudy, uwierz kochana Gazelo. A tym bardziej w nocy. To doskonały sposób na bezsenność, która znika, jak za dotknięciem różczki. Człowiek na maksa wyczerpany wykorzystuje każdy moment do spania. Ale..... jeżeli nie ma się dzidziusia, i nie można spać.....to zgadzam się z Tobą w 200%. Jest masa sposobów b. przyjemnych na zabicie czasu. Polecam ciekawą i ambitną lekturę.
|
|
Albo odwiedzić dawno niewidziane forum 4lomza i posikać się ze śmiechu...:))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |