czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
hania musi zyc!!!

"Łącznie od piątku krew na dawców szpiku dla Hani oddało ponad 400 osób w samej Łomży. W całym województwie próbki krwi na dawcę szpiku oddało już grubo ponad 600 osób."
I to ma byc zadowalający wynik? Na tyle tysięcy mieszkańców - wstyd!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: hania musi zyc!!!

oddałbym gdybym mógł... czemu trzeba mieć 18 lat?

aga123 nie marudz nie pomyślałaś że ludzie po wyjeżdzali z może z Polski np na wczasy lub do pracy na kilka miesięcy .Jak ja bym był do bym tesz dał bo to bardzo piękny gest .

napisali, że to przewyższa najsmielsze oczekiwania. To co jeszcze się burzysz?! Ludzi nie przymusisz...

...

aga po nie kazdy może z różnych powodów np wiek to tylko eden z banalnych przykładów

aga wsydzic to my sie powinnismy za służbe zdrowia,

stary32

Znowu dwa wątki na ten sam temat . Wystarczyło zerknąć kilka linijek w dół .

Sebo19 powyjezdzali i co "nikt nie zostal" piszcie co chcecie dla mnie to poprostu bardzo mała ilosc:-( jednak mam nadzieje ze w srod tych osob bedzie dawca szpiku.

aga123 pamiętaj, że Łomża to miasto emerytów. Młodzi stąd wyjechali. Do tego są wakacje, ludzie na wczasach. Ja jestem dumna z Łomżyniaków, że aż tylu oddało te próbki krwi. Nie tylko Hania czeka na szpik, a dzięki Łomżyniakom jest już o ok. 400 potencjalnych dawców więcej. Brawo! Oby tak dalej! :-)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org