Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hania musi zyc!!! |
"Łącznie od piątku krew na dawców szpiku dla Hani oddało ponad 400 osób w samej Łomży. W całym województwie próbki krwi na dawcę szpiku oddało już grubo ponad 600 osób." I to ma byc zadowalający wynik? Na tyle tysięcy mieszkańców - wstyd!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hania musi zyc!!! |
oddałbym gdybym mógł... czemu trzeba mieć 18 lat?
|
|
aga123 nie marudz nie pomyślałaś że ludzie po wyjeżdzali z może z Polski np na wczasy lub do pracy na kilka miesięcy .Jak ja bym był do bym tesz dał bo to bardzo piękny gest .
|
|
napisali, że to przewyższa najsmielsze oczekiwania. To co jeszcze się burzysz?! Ludzi nie przymusisz... ...
|
|
aga po nie kazdy może z różnych powodów np wiek to tylko eden z banalnych przykładów
|
|
aga wsydzic to my sie powinnismy za służbe zdrowia, stary32
|
|
Znowu dwa wątki na ten sam temat . Wystarczyło zerknąć kilka linijek w dół .
|
|
Sebo19 powyjezdzali i co "nikt nie zostal" piszcie co chcecie dla mnie to poprostu bardzo mała ilosc:-( jednak mam nadzieje ze w srod tych osob bedzie dawca szpiku.
|
|
aga123 pamiętaj, że Łomża to miasto emerytów. Młodzi stąd wyjechali. Do tego są wakacje, ludzie na wczasach. Ja jestem dumna z Łomżyniaków, że aż tylu oddało te próbki krwi. Nie tylko Hania czeka na szpik, a dzięki Łomżyniakom jest już o ok. 400 potencjalnych dawców więcej. Brawo! Oby tak dalej! :-) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |