Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ortopeda - Wysokie Mazowieckie |
Słyszałem, że w Wysokiem Mazowieckiem jest dobry ortopeda. Jeśli ktoś kojarzy któż to taki to proszę o dane i ewentualne namiary. Dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ortopeda - Wysokie Mazowieckie |
Nazywa sie Kruszewski i przyjmuje w szpitalu w Wysokim Mazowieckim. Pozdrawiam: Grey
|
|
Podaj gg to dam Ci nr telefonu. Kruszewski przyjmuje też prywatnie. Operował mnie i z czysym sumieniem mogę polecić
|
|
on prywatnie przyjmuje w poniedziałki i srody od 15.00 u siebie w domu
|
|
Gabi25 nie mam gg, więc jeśli to nie problem to podaj na forum. Bardzo mi zależy.
|
|
w srody przyjmuje od pewnego czasu, stąd kolejka w środę krótsza.Wal w ciemno od 15godz do ostatniego, wszystkich przyjmuje. Adresu nie znam.Podjedz w okolice szpitala, bo to gdzies tam i zapytaj.Wszyscy go znają. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Przymuje na Sienkiewicza 1 tel 605 269 000. Jutro się do niego wybieram:)
|
|
przyjmuje w ciechanowcu i wysokim mozowieckim. NIepolecam, o maly wlos i bym mial problem z kolanem na cale zycie ;]
|
|
Z własnego doświadczenia: stwierdził u mnie że trzeba wykonać kilka zabiegów na kolano ,bo jest poważna sprawa , rentgen wykazał również duże zmiany ,rg. wykonywany był również prywatnie przez znajomego ortopedy. czekałam na zabieg ze 3 tyg. zrezygnowana pojechałam do W-y ze skierowaniem od lek . rodzinnego .tam dowiedziałam się że nie jest to takie poważne ,i rehabilitacja w naszym szpitalu pomogła jest wszystko ok. polecam nie przestawać na jednym lekarzu..
|
|
może ktoś z Was posiada aktualny numer do Pana Kruszewskiego?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |