Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do studentów lub absolwentów UWM |
Mam pytanie, gdzie można znaleźć jakis pokój na weekendy tzn na czas zjazdów w Olsztynie od października. Nie mam o tym zielonego pojecia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do studentów lub absolwentów UWM |
a gdzie mieszkają studenci? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
W akademikach nie ma z tym problemu :) a to już od Ciebie zależy który akademik wybierzesz...
|
|
tez własnie myślałam o domach studenckich, hmmm czy musze składać jakieś podanie itp? gdzie się tego wszystkiego dowiedzieć?
|
|
Nad bio-farma sa pokoje do wynajecia dla studentow, tj. niedaleko kortowa, nad hurtownia artykulow dla zwierzat, przy stacji benzynowej. Niestety nie znam nr telefonu, ale moze gdzies w necie jest, albo po prostu jak bedziesz w olku, to podejdz i zapytaj. Jest rowniez tani hotel na podgrodziu, lub mozliwosc wynajmowania stancji na weekendy:) Zazdroszcze Ci tego etapu w zyciu:)
|
|
no ja ten etap w zyciu chce kontynuowac w Olsztynie bo jedne studia juz skonczylam ale w Łomży. Dziękuje za informacje i czekam na więcej :):)
|
|
ja proponuje swój akademik ds 10 są pokoje gościnne dwu osobowe cena o ile się nie mylę to 70 złotych od osoby najlepiej wcześniej zarezerwować a i możesz do mnie na piwko jakieś wpaść....
|
|
hahah a to nie jest tak od niedawna że każdy akademik przydzielony jest innemu wydziałowi, z tego co patrzeyłam to dla mnie był by ds 2. Ale mogę się mylic przeciez hehe nie znam sie na tym :):)
|
|
dotyczy to studentów stacjonarnych i ogólnie nie jest przestrzegane no chyba że coś się zmieniło tu masz numer telefonu do akademika tel. 89 523 4985
|
|
dziękuje bardzo. Mam nadzieje ze nie polegne na samym początku :):)
|
|
a co studiujesz?
|
|
zarządzanie II stopień tzw. magisterka
|