czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do studentów lub absolwentów UWM

Mam pytanie, gdzie można znaleźć jakis pokój na weekendy tzn na czas zjazdów w Olsztynie od października. Nie mam o tym zielonego pojecia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do studentów lub absolwentów UWM

a gdzie mieszkają studenci?

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

W akademikach nie ma z tym problemu :) a to już od Ciebie zależy który akademik wybierzesz...

tez własnie myślałam o domach studenckich, hmmm czy musze składać jakieś podanie itp? gdzie się tego wszystkiego dowiedzieć?

Nad bio-farma sa pokoje do wynajecia dla studentow, tj. niedaleko kortowa, nad hurtownia artykulow dla zwierzat, przy stacji benzynowej. Niestety nie znam nr telefonu, ale moze gdzies w necie jest, albo po prostu jak bedziesz w olku, to podejdz i zapytaj.
Jest rowniez tani hotel na podgrodziu, lub mozliwosc wynajmowania stancji na weekendy:) Zazdroszcze Ci tego etapu w zyciu:)

no ja ten etap w zyciu chce kontynuowac w Olsztynie bo jedne studia juz skonczylam ale w Łomży.
Dziękuje za informacje i czekam na więcej :):)

ja proponuje swój akademik ds 10 są pokoje gościnne dwu osobowe cena o ile się nie mylę to 70 złotych od osoby najlepiej wcześniej zarezerwować a i możesz do mnie na piwko jakieś wpaść....

hahah a to nie jest tak od niedawna że każdy akademik przydzielony jest innemu wydziałowi, z tego co patrzeyłam to dla mnie był by ds 2. Ale mogę się mylic przeciez hehe nie znam sie na tym :):)

dotyczy to studentów stacjonarnych i ogólnie nie jest przestrzegane no chyba że coś się zmieniło tu masz numer telefonu do akademika tel. 89 523 4985

dziękuje bardzo. Mam nadzieje ze nie polegne na samym początku :):)

a co studiujesz?

zarządzanie II stopień tzw. magisterka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org