czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
olej rzepakowy

z racji tego ze bardzo czesto i duzo jem frytki :) nie wiecie gdzie mozna tanio kupic w łomży olej rzepakowy ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: olej rzepakowy

Napisz wprost ze masz auto na ropke,i szukasz ,aby go TANIO tankowac......
A powiem od siebie ze super chodzi na rzepaku.......no i ten zapach ha ha ha!!

Pozdrawiam:
Grey

Też dużo zjadam <frytek> ostatnio najtaniej było kupić w Biedronce.Latem nie ma żadnej zauważalnej zmiany,w niskich temperaturach jest zalecane zmieszanie z ON pół na pół.Jeśli Twoja patelnia do fryteczek ma pompowtryskiwacze to lepiej zrezygnuj,smaż na ON.Ja mam TDi 98r,już 2 lata smażę i nadal dobrze smakuje.

br1

No witam wszystkich w tym radosnym temacie , mój TDI z 96r. też uwielbia rzepak, przesmażyłem już 40 tys.km . W łomżyńskim Kauflandzie i Biedronce chodzą po 4,13 i 4,15 za litr ( w bańkach 3L ) lecz łomża to bardzo drogie miasto bo i dalej na zachód polski to taniej , np. w szczytnie wychaczyłem po 3,6 ostatnio ( w bańkach 5L )

Diabeł nie odgadnie,Anioł nie podpowie mi.

Trochę to dziwne ale ostatnio bardziej się opłacało kupić w 3 litrowych butelkach.Ten sam produkt,tej samej firmy.

br1

aha myślałem ze cena tego moze sie wachac w granicach 2,50. jesli 4 złote to wole sobie ruskiego oleju do frytek kupic za 3,60 bo na nim tez sie normlanie smazy i dobrej jakosci jest.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org