Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
olej rzepakowy |
z racji tego ze bardzo czesto i duzo jem frytki :) nie wiecie gdzie mozna tanio kupic w łomży olej rzepakowy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: olej rzepakowy |
Napisz wprost ze masz auto na ropke,i szukasz ,aby go TANIO tankowac...... A powiem od siebie ze super chodzi na rzepaku.......no i ten zapach ha ha ha!! Pozdrawiam: Grey
|
|
Też dużo zjadam <frytek> ostatnio najtaniej było kupić w Biedronce.Latem nie ma żadnej zauważalnej zmiany,w niskich temperaturach jest zalecane zmieszanie z ON pół na pół.Jeśli Twoja patelnia do fryteczek ma pompowtryskiwacze to lepiej zrezygnuj,smaż na ON.Ja mam TDi 98r,już 2 lata smażę i nadal dobrze smakuje. br1
|
|
No witam wszystkich w tym radosnym temacie , mój TDI z 96r. też uwielbia rzepak, przesmażyłem już 40 tys.km . W łomżyńskim Kauflandzie i Biedronce chodzą po 4,13 i 4,15 za litr ( w bańkach 3L ) lecz łomża to bardzo drogie miasto bo i dalej na zachód polski to taniej , np. w szczytnie wychaczyłem po 3,6 ostatnio ( w bańkach 5L ) Diabeł nie odgadnie,Anioł nie podpowie mi.
|
|
Trochę to dziwne ale ostatnio bardziej się opłacało kupić w 3 litrowych butelkach.Ten sam produkt,tej samej firmy. br1
|
|
aha myślałem ze cena tego moze sie wachac w granicach 2,50. jesli 4 złote to wole sobie ruskiego oleju do frytek kupic za 3,60 bo na nim tez sie normlanie smazy i dobrej jakosci jest.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |