Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RAP ŁOMŻA |
podajcie wszystkie fora dotyczące łomżyńskiego podziemia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RAP ŁOMŻA |
pamietam bylo jakies jedno forum ale niezbyt dobre, dzis juz wspominalem o nowym łomżynskim portalu o lomzynskim podziemiu. techno technix zycie
|
|
pod nazwą sebo123 zycie
|
|
jednak hyba niemacie co wchodzic nikt sie nieinteresuje albo neidawno powstal , polecam zajrzec lepiej na strony techno techno techno:) zycie
|
|
www.techno.pl:):):)):):):))):):):): zycie
|
|
Widzisz temat? Słuchaj sobie dalej manieczek bez przekazu, rapy są dobre, a techno dla bananów.
|
|
inwestor - dokładnie, powiedzcie mi ludzie co wy widzicie w techno ? Jedźcie na wieś posłuchajcie traktorów i będzie to samo, jeszcze lepiej bo i powietrze czyste. Przdękaja tylko te smieszne techna, jaka ta muzyka ma przekaz ? Będziecie się tłumaczyć, że przy technie najlepsze imprezy w dyskotekach... a bawcie sie w tym brzdekaniu. Powodzenia. Sorry za offtop
|
|
przy rapie tez mozna sie zajebiście bawić. techniawy najczesciej lecą w BLM I BKL :D
|
|
www, zajebistylomzysnkimc.pl
|
|
Aha czyli kazda muzyka instrumentalna jest do dupy, bo nie zawiera slow czyli przekazu :) Co to znaczy "brzdekaja"? Wiekszosc utworow muzyki elektronicznej jest robiona od poczatku do konca przez tworcow czego nie mozna powiedziec o samplowaniu w rapie wiec moze o ambitnosci nie mowmy :) Co do forum, zaden problem zrobic ladne i estetyczne z moderatorami itd. Tylko czy jest sens dla kilku uzytkownikow ?
|
|
piepszenie o dupie maryny i rap bez przekazu nie jest dobry. Co jest w tym ze widizlaam orła cien ????
|
|
big_nj , było ale nie wiem czemu administrator je zamknął :( http://www.lomzarap.fora.pl/
|
|
o i jeszcze w googlach znalazłem: http://lomzarap.mojeforum.net/ ale ma tylko 26 zarejestrowanych userów...
|
|
zostalo zamkniete ze smiesznego powodu, kto sie udzielal to wie :) jakby byl ktos chetny pomoc w tworzeniu nowego forum, to zglaszac sie na 6933969
|
|
heh ja jestem chętny do poznania tego powodu jak mozna ;) no i na forum bym może był stałym bywalcem, ale co do tworzenia stronki to nie umiem :/
|
|
strona moge sie zajac, zaden problem :) odezwij sie na gg jak chcesz pogadac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |