czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RAP ŁOMŻA

podajcie wszystkie fora dotyczące łomżyńskiego podziemia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RAP ŁOMŻA

pamietam bylo jakies jedno forum ale niezbyt dobre, dzis juz wspominalem o nowym łomżynskim portalu o lomzynskim podziemiu.

techno technix

zycie

pod nazwą sebo123

zycie

jednak hyba niemacie co wchodzic nikt sie nieinteresuje albo neidawno powstal , polecam zajrzec lepiej na strony techno techno techno:)

zycie

www.techno.pl:):):)):):):))):):):):

zycie

Widzisz temat? Słuchaj sobie dalej manieczek bez przekazu, rapy są dobre, a techno dla bananów.

inwestor - dokładnie, powiedzcie mi ludzie co wy widzicie w techno ? Jedźcie na wieś posłuchajcie traktorów i będzie to samo, jeszcze lepiej bo i powietrze czyste. Przdękaja tylko te smieszne techna, jaka ta muzyka ma przekaz ? Będziecie się tłumaczyć, że przy technie najlepsze imprezy w dyskotekach... a bawcie sie w tym brzdekaniu. Powodzenia.
Sorry za offtop

przy rapie tez mozna sie zajebiście bawić. techniawy najczesciej lecą w BLM I BKL :D

www, zajebistylomzysnkimc.pl

Aha czyli kazda muzyka instrumentalna jest do dupy, bo nie zawiera slow czyli przekazu :) Co to znaczy "brzdekaja"? Wiekszosc utworow muzyki elektronicznej jest robiona od poczatku do konca przez tworcow czego nie mozna powiedziec o samplowaniu w rapie wiec moze o ambitnosci nie mowmy :)

Co do forum, zaden problem zrobic ladne i estetyczne z moderatorami itd. Tylko czy jest sens dla kilku uzytkownikow ?

piepszenie o dupie maryny i rap bez przekazu nie jest dobry. Co jest w tym ze widizlaam orła cien ????

big_nj , było ale nie wiem czemu administrator je zamknął :(
http://www.lomzarap.fora.pl/

o i jeszcze w googlach znalazłem:
http://lomzarap.mojeforum.net/
ale ma tylko 26 zarejestrowanych userów...

zostalo zamkniete ze smiesznego powodu, kto sie udzielal to wie :) jakby byl ktos chetny pomoc w tworzeniu nowego forum, to zglaszac sie na 6933969

heh ja jestem chętny do poznania tego powodu jak mozna ;) no i na forum bym może był stałym bywalcem, ale co do tworzenia stronki to nie umiem :/

strona moge sie zajac, zaden problem :) odezwij sie na gg jak chcesz pogadac

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org