Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca |
Witam was i prosze o pomoc miedzy innymi ja i wielu moich znajomych poszukuje pracy na okres wakacji mam skonczone 17 lat podejme sie wiekszosci prac . Prosze o szybką odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca |
ja tez ja tez ;D tylko ze nie jestem tak dorosla jak ty brrowar lomza ;DD Nieupoważnionym wstęp wzbroniony ;D
|
|
Wiem że były już takie posty ale nie było w nich podane nic konkretnego wiec prosze pomóżcie z góry dzieki
|
|
W browarze podobno trzeba miec 18?
|
|
na stacji statoil zatrudniają na okres wakacji, ale nie wiem czy nie trzeba mieć 18 lat
|
|
Z tego co mi sie wydaje to raczej trzeba w tantym roku pytałem sie na Prymie i trzeba miec 18 lat ale jeszcze zobacze dzieki i prosze o pomoc
|
|
ale jaka to praca co trzeba robic na stacji i jeszcze co w browarze
|
|
moze chcesz ulotki poroznosic?
|
|
A gdzie te ulotki i za ile?
|
|
nie radze ulotek od razu hehe w browarze przyjmuja od 17 ale trzeba byc pracowitym hahha;D Nieupoważnionym wstęp wzbroniony ;D
|
|
A moze dasz jakies namiary ?
|
|
nie mam kiedys w gazecie bylo ale mowie ci nie radze masz 17 lat i napewno cos znajdziesz a mozesz tez sie przejsc na browar Nieupoważnionym wstęp wzbroniony ;D
|
|
Własnie w tym problem że nic nie ma bez 18
|
|
nie jestem pewna 4 5 zł za godz.?tylko musze sie dowiedziec czy kogos jeszcze potrzebuja
|
|
W browarze już nie przyjmują :(, ja mam rocznikowo 18 lat(kończę dopiero po wakacjach) i też szukam pracy. Macie jeszcze jakieś propozycje???
|
|
idz do tele pizzy tam szukaja pracowników jest ogłoszenie na 4 lomza.
|
|
wiem że ZIEJA przyjmuje, ale nie polecam. Wieśmak lubi ostrą jazdę po ludziach. psy to najłagodniejsza tego forma komunikacji z pracownikami.Poza tym łopata po 12 godzin (wszystkie soboty)a kasa ..........
|
|
Około 21 lipca być może będę coś miał jeśli chodzi o prace dorywcze, szczegóły i pytania na gg 4015378, zazwyczaj po 18-tej.
|
|
Jestem w podobnej sytuacji. Jaką pracę polecicie dla nastolatki?
|
|
Ja ulotki chetnie poroznosze - niedrogo, mam duze doswiadczenie. vanna.1@vp.pl
|
|
Roznoszenie ulotek praca na promocji Ewentualnie możesz spróbować swoich sił jako konsultantka kosmetyków. Wiele dziewczyn sie tym zajmuje. Jest masa konsultantek firmy Avon. Proponowałabym raczej Oriflame. Mniejsza konkurencja ;) Możesz zarejestrować się na stronie: https://ladies-club.pl/ Jesli nawet nie wyjdzie to masz taniej kosmetyki dla siebie.
|
|
Według mnie to jest temat dla zawodowców... Ewidentnie... Ta chwila i następna, a nawet ta, która jest teraz, miną, już odeszły,pozostawiając nam tylko te zmęczone ciała, jedyny dowód na to, że żyliśmy przez jakiś czas(...).
|
|
Przy czym te wszystkie prace nie prowadzą do dużych zarobków. Można w ten sposób co najwyżej dorobić sobie przez kilka dni. Ja myślę, że najbardziej opłacalną rzeczą są dzisiaj programy partnerskie http://mylead.pl/. Można zacząć je promować angażując na to kilka godzin tygodniowo i zarobić w ten sposób poważne pieniądze. Wystarczy tylko trochę kreatywności i samozaparcia.
|
|
Gdzie szukac pracy w Lomzy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |