środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca

ma ktos moze jakes namiary na robote na budowie... lub cos w tym stylu?? bedde wdzieczny:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca

ja mam robote jak chcesz to moge cie przyjac

a w czym robisz dokladnie i czy wezmiesz 2 osoby bo jeszcze kumpel

może być przydatne :)

http://www.naszakultura.eu/index.php?wiad=38

pozdrowki kasia:)

Agent22 daj jakies oznaki zycia

he to aż taki głupi jesteś że tylko na budowe sie nadajesz no ale to i dobrze bo glupich i slinych też nam trzeba ktoś musi tyrać za innych

taki mądry to znajdz mi inną robote

franek-27 a co cie to obchodzi jaka on prace chce?wazne ze w ogole stara sie o prace pamietaj ze zadna praca nie hanbi jestem ciekawa do czego sie ty nadajesz chyba tylko na babcie klozetowa gigabyte a Ty sie nie przejmuj co kto pisze bo takich cweli to na peczki Pozdrawiam

ciekawe gdzie pracuje Franek 27

stary32

zgadza sie. praca owszem nie hańbi. ale jak szukać to szukać jakiejś że tak powiem "zaje*stej". chyba kobi nie pójdziesz do urzędu pracy i nie będziesz szukał ofert pracy na babcię klozetową. chyba że sam wiecej nie potrafisz. To jest złe myślenie i nieraz dobry murarz, tynkarz i inny akrobata musi umieć jak zrobic prostą ścianę. Ja mieszkająć kiedyś w bloku miałem problemz meblami. Z jednej strony przylegało do sciany a z drugiej strony różnica między listwą przy podłodze a sufitem była ok 5 cm.
Dopiero osoba która nadzoruje budowę musi wiedzieć więcej... choć z kontrolą tego bywa różnie. Jeden za podpis z potwierdzeniem weźmie symboliczne 500zł mimo niedziałjacej większości wszelkich instalacji (duście się ludzie czadem) a drugi weźmie 2000 ale nie dopuści do tego żeby pod jego nazwiskiem wyszedł bubel budowlany

uhu hu hu ale sie skopcily dziwuchy domnie kobi i stary32 jaik chcecie wiedziec gdzie pracuje to nigdzie bo pracajest dla bez robotnych ja musze zarabiac tluki hehe a co taka lipa u was z hajsem to was poratuje jaK BEDZIECIE MIELI TO ODDACIE TO ZADNA JALMUZNA ALE FAKT FAKTEM to niezle bydlusy z was ale prawde mowiac to nawet sie dobrze zje..ac sie nie umiecie idzie sobie sssssac na wzajem
ps . a wy teraz smierdziele sie srajcie jacy madrzy jestescie ile hajsu macie i jaki gupi jetem i ile bykow zrobilem hehehehehe dawno wysr..em to co wy zjecie kloszardy po zdz-ach

buziaki dla wszystkich pieknych pan

franek-27 to ze żyjesz z mamusi pieniędzy to nie nasza wina chyba ze jeszcze nie dorosłeś... Większość z nas nie chce życ na rodzicach... Poprostu chcę mieć coś swojego... a ty franek-27 dalej zdzieraj rodziców maminsynku!!!!!!!!

czytając franka mozna zrozumiec ze jest rencie,wybaczmy mu jego chorobę

stary32

ty gigagilu z tylka smierdzace skarpety olisadeby ci na nos ty durniu jetsd glabem bez szkoly nie biore od mamusia pieniedzy od 15 roku zycia jak zaczelem zarabiac wiecej od nauczycieli i rzucilem szkole chcesz to sie sraj ze nie mam matury ale ty masz i co ci z twojej nauki co ty masz ch.j ,faje i kufaje a ja mam mieszkanie niezle urzadzone samochud rodzine wszyscy jestesmy na bezrobociu i jak ty durniu siedzisz wpracy to ja w tym czasie opalam sie na mazurach 15 jade z zona do egiptu czego mi wiecej potrzeba chyba takiego jelenia jak ty zeby mi chalupy pilnowal

tak franus tak wylacz juz komputerek bo jutro do szkolki trzeba isc sorry zapomnialem masz przeciez juz wakacje

no Agent22 jak z tą robotą??

i ile masz lat? jestes pelnoletni?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

lat mam 16 i szukam tylko na wakacje i nie chce zbijac kokosow ale tez nie robic za grosze

pedale mam wieksza dniowke niz twoja miesieczna wyplata do egiptu chyba do chalup ciekawe czy na to bylo by cie stac jestes takim typem co tylko umie komentowac kogos a na *** wypowiadasz sie jak pierdolisz takie glupoty nie masz mu nic do powiedzenia to nic najlepiej nie pisz

ty kobi sklej to piz...de i nie nic nie gadaj sam jestes pedal... kutasie jeb...any

gigabyte nie pisalam do ciebie tylko doc tego calego franka przeczytaj jeszcze raz to zobaczysz ze bylam po twojej stronie a kutasem raczej nigdy nie bylam i nie bede

kobi zwracam honor... Sory...

mam prośbę szukam jakiejś roboty na wakacje nawet może być pomocnik na budowie albo coś w tym stylu potrzebuje trochę grosza zarobić rocznikowo mam 18 ale kończę dopiero po wakacjach jak ktoś by miał jakoś ofertę to piszcie bo na ogłoszeniach pracy nic nie można znaleźć

zapomniałem jeszcze dodać ze niekoniecznie musi być na budowie może być coś innego

do szukania roboty jest dzial z ogloszeniami. Mysle, ze więcej potencjalnych pracodawcow tam zajrzy jesli sie zareklamujesz, niż na to forum. Na forum sens ma zadawanie pytania gdzie szukać, ale samo info, że szukam to ogłoszenie, a od tego ....

nie gniewam się ;) jak chcesz to moge sie zapytac kogos czy potrzebuja jeszcze do ulotek moj brat roznosil i dostawal 4 -5 zł za godzine kilka razy w tygodniu chyba ze 3 dni

ta na ogłoszenia możesz dać a praca potrzebna od zaraz a tam jak ktoś zadzwoni to święto jakieś dałem i na ogłoszenia ale jakoś nikt narazie nie dzwoni a roota potrzebna od zaraz ulotek nie chce roznosić na ulotki to sam bym se załatwił sie nabiegasz z tymi ulotkami i cale nic z tego masz np w kauflandzie dobre za rozniesienie 550 ulotek masz 60 zł i roznosisz to w 2 godziny ale tez tylko raz w tygodniu możesz to co mi z takiej roboty raz na tydzień poczekamy zobaczymy co będzie do lipca poczekam jeszcze ten tydzień sie poczeka najwyżej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org