Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca |
ma ktos moze jakes namiary na robote na budowie... lub cos w tym stylu?? bedde wdzieczny:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca |
ja mam robote jak chcesz to moge cie przyjac
|
|
a w czym robisz dokladnie i czy wezmiesz 2 osoby bo jeszcze kumpel
|
|
może być przydatne :) http://www.naszakultura.eu/index.php?wiad=38 pozdrowki kasia:)
|
|
Agent22 daj jakies oznaki zycia
|
|
he to aż taki głupi jesteś że tylko na budowe sie nadajesz no ale to i dobrze bo glupich i slinych też nam trzeba ktoś musi tyrać za innych
|
|
taki mądry to znajdz mi inną robote
|
|
franek-27 a co cie to obchodzi jaka on prace chce?wazne ze w ogole stara sie o prace pamietaj ze zadna praca nie hanbi jestem ciekawa do czego sie ty nadajesz chyba tylko na babcie klozetowa gigabyte a Ty sie nie przejmuj co kto pisze bo takich cweli to na peczki Pozdrawiam
|
|
ciekawe gdzie pracuje Franek 27 stary32
|
|
zgadza sie. praca owszem nie hańbi. ale jak szukać to szukać jakiejś że tak powiem "zaje*stej". chyba kobi nie pójdziesz do urzędu pracy i nie będziesz szukał ofert pracy na babcię klozetową. chyba że sam wiecej nie potrafisz. To jest złe myślenie i nieraz dobry murarz, tynkarz i inny akrobata musi umieć jak zrobic prostą ścianę. Ja mieszkająć kiedyś w bloku miałem problemz meblami. Z jednej strony przylegało do sciany a z drugiej strony różnica między listwą przy podłodze a sufitem była ok 5 cm. Dopiero osoba która nadzoruje budowę musi wiedzieć więcej... choć z kontrolą tego bywa różnie. Jeden za podpis z potwierdzeniem weźmie symboliczne 500zł mimo niedziałjacej większości wszelkich instalacji (duście się ludzie czadem) a drugi weźmie 2000 ale nie dopuści do tego żeby pod jego nazwiskiem wyszedł bubel budowlany
|
|
uhu hu hu ale sie skopcily dziwuchy domnie kobi i stary32 jaik chcecie wiedziec gdzie pracuje to nigdzie bo pracajest dla bez robotnych ja musze zarabiac tluki hehe a co taka lipa u was z hajsem to was poratuje jaK BEDZIECIE MIELI TO ODDACIE TO ZADNA JALMUZNA ALE FAKT FAKTEM to niezle bydlusy z was ale prawde mowiac to nawet sie dobrze zje..ac sie nie umiecie idzie sobie sssssac na wzajem ps . a wy teraz smierdziele sie srajcie jacy madrzy jestescie ile hajsu macie i jaki gupi jetem i ile bykow zrobilem hehehehehe dawno wysr..em to co wy zjecie kloszardy po zdz-ach buziaki dla wszystkich pieknych pan
|
|
franek-27 to ze żyjesz z mamusi pieniędzy to nie nasza wina chyba ze jeszcze nie dorosłeś... Większość z nas nie chce życ na rodzicach... Poprostu chcę mieć coś swojego... a ty franek-27 dalej zdzieraj rodziców maminsynku!!!!!!!!
|
|
czytając franka mozna zrozumiec ze jest rencie,wybaczmy mu jego chorobę stary32
|
|
ty gigagilu z tylka smierdzace skarpety olisadeby ci na nos ty durniu jetsd glabem bez szkoly nie biore od mamusia pieniedzy od 15 roku zycia jak zaczelem zarabiac wiecej od nauczycieli i rzucilem szkole chcesz to sie sraj ze nie mam matury ale ty masz i co ci z twojej nauki co ty masz ch.j ,faje i kufaje a ja mam mieszkanie niezle urzadzone samochud rodzine wszyscy jestesmy na bezrobociu i jak ty durniu siedzisz wpracy to ja w tym czasie opalam sie na mazurach 15 jade z zona do egiptu czego mi wiecej potrzeba chyba takiego jelenia jak ty zeby mi chalupy pilnowal
|
|
tak franus tak wylacz juz komputerek bo jutro do szkolki trzeba isc sorry zapomnialem masz przeciez juz wakacje
|
|
no Agent22 jak z tą robotą??
|
|
i ile masz lat? jestes pelnoletni? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
lat mam 16 i szukam tylko na wakacje i nie chce zbijac kokosow ale tez nie robic za grosze
|
|
pedale mam wieksza dniowke niz twoja miesieczna wyplata do egiptu chyba do chalup ciekawe czy na to bylo by cie stac jestes takim typem co tylko umie komentowac kogos a na *** wypowiadasz sie jak pierdolisz takie glupoty nie masz mu nic do powiedzenia to nic najlepiej nie pisz
|
|
ty kobi sklej to piz...de i nie nic nie gadaj sam jestes pedal... kutasie jeb...any
|
|
gigabyte nie pisalam do ciebie tylko doc tego calego franka przeczytaj jeszcze raz to zobaczysz ze bylam po twojej stronie a kutasem raczej nigdy nie bylam i nie bede
|
|
kobi zwracam honor... Sory...
|
|
mam prośbę szukam jakiejś roboty na wakacje nawet może być pomocnik na budowie albo coś w tym stylu potrzebuje trochę grosza zarobić rocznikowo mam 18 ale kończę dopiero po wakacjach jak ktoś by miał jakoś ofertę to piszcie bo na ogłoszeniach pracy nic nie można znaleźć
|
|
zapomniałem jeszcze dodać ze niekoniecznie musi być na budowie może być coś innego
|
|
do szukania roboty jest dzial z ogloszeniami. Mysle, ze więcej potencjalnych pracodawcow tam zajrzy jesli sie zareklamujesz, niż na to forum. Na forum sens ma zadawanie pytania gdzie szukać, ale samo info, że szukam to ogłoszenie, a od tego ....
|
|
nie gniewam się ;) jak chcesz to moge sie zapytac kogos czy potrzebuja jeszcze do ulotek moj brat roznosil i dostawal 4 -5 zł za godzine kilka razy w tygodniu chyba ze 3 dni
|
|
ta na ogłoszenia możesz dać a praca potrzebna od zaraz a tam jak ktoś zadzwoni to święto jakieś dałem i na ogłoszenia ale jakoś nikt narazie nie dzwoni a roota potrzebna od zaraz ulotek nie chce roznosić na ulotki to sam bym se załatwił sie nabiegasz z tymi ulotkami i cale nic z tego masz np w kauflandzie dobre za rozniesienie 550 ulotek masz 60 zł i roznosisz to w 2 godziny ale tez tylko raz w tygodniu możesz to co mi z takiej roboty raz na tydzień poczekamy zobaczymy co będzie do lipca poczekam jeszcze ten tydzień sie poczeka najwyżej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |