Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Prezydent ! |
Fajnie było mieszkac na wsi i doić miasto ! To dlatego podmiejskie gminy nie chciały przyłączenia do Łomży . I mieszkańcy tych wsi także korzystali finansowo,żyjąc na koszt mieszkańców miasta ! Patrz opłaty za przedszkola, bilety na czerwoniaki. Niech teraz wójtowie i ich mieszkańcy zapłacą za usługi . Zobaczymy , jak będzie wyglądał rachunek korzyści z mieszkania na wsi. Podwójnie korzystający mieszkańcy podmiejskich wsi , to najbogatsi byli mieszkańcy Łomży , których stać było na zakup działek , budowę domów i samochody, żeby móc korzystać z miejskich wygód.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Prezydent ! |
ha ha aleś się napiął. Myślisz ,że to jest problem. Ha ha ha naiwny alnbo9 nie bardzo zadrosny i pazerny na dobrobyt okolicznych gmin. Nasza
|
|
John!!!! A co Cię tak boli że innym jest lepiej niż Tobie?? A wracając do tematu przedszkoli... co mnie obchodzą rozgrywki między prezydentem i wójtami czy burmistrzami. Ja mam prawo wyboru przedszkola dla mojego dziecka. Bo wiemy przecież, że jedno przedszkole jest lepsze a inne gorsze. I dlaczego mam być dyskryminowana z racji mojego miejsca zamieszkania??????? I o jakim dojeniu miasta Ty mówisz?? Najwidoczniej nie masz o tym bladego pojęcia :p
|
|
LOL Hahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha ale żeś wystartował napisz najlepiej prywatny list do prezydenta ahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha
|
|
|
Do Nasza. Ja tez mam dobrze ale mieszkam w mieście, gdzie płacę podatki.
|
|
Candywomen, masz prawo do wyboru przedszkola , ale w swojej gminie. Czy nie zrozumiałaś ,że przedszkola są utrzymywane przez mieszkańców gmin ? Czyli w Łomży przez Łomżyniaków dla Łomżyniaków ?
|
|
Dizzy Co ty pieprzysz?? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |