środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo Prezydent !

Fajnie było mieszkac na wsi i doić miasto ! To dlatego podmiejskie gminy nie chciały przyłączenia do Łomży . I mieszkańcy tych wsi także korzystali finansowo,żyjąc na koszt mieszkańców miasta ! Patrz opłaty za przedszkola, bilety na czerwoniaki. Niech teraz wójtowie i ich mieszkańcy zapłacą za usługi . Zobaczymy , jak będzie wyglądał rachunek korzyści z mieszkania na wsi. Podwójnie korzystający mieszkańcy podmiejskich wsi , to najbogatsi byli mieszkańcy Łomży , których stać było na zakup działek , budowę domów i samochody, żeby móc korzystać z miejskich wygód.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo Prezydent !

ha ha aleś się napiął. Myślisz ,że to jest problem. Ha ha ha naiwny alnbo9 nie bardzo zadrosny i pazerny na dobrobyt okolicznych gmin.

Nasza

John!!!! A co Cię tak boli że innym jest lepiej niż Tobie??
A wracając do tematu przedszkoli... co mnie obchodzą rozgrywki między prezydentem i wójtami czy burmistrzami. Ja mam prawo wyboru przedszkola dla mojego dziecka. Bo wiemy przecież, że jedno przedszkole jest lepsze a inne gorsze. I dlaczego mam być dyskryminowana z racji mojego miejsca zamieszkania???????
I o jakim dojeniu miasta Ty mówisz?? Najwidoczniej nie masz o tym bladego pojęcia :p

LOL Hahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha
ale żeś wystartował napisz najlepiej prywatny list do prezydenta ahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha

Jak żyją mieszkańcy gminy każdy widzi nie mają swojego kościoła nie mają remizy, przedszkoli, szkoły podstawowej, ośrodka zdrowia emeryci nie mają żadnych ulg w komunikacji nawet drużyny piłki nożnej nie mają, już nie wspomnę o marketach żyją jak pewna grupa pasożytów..

Do Nasza. Ja tez mam dobrze ale mieszkam w mieście, gdzie płacę podatki.

Candywomen, masz prawo do wyboru przedszkola , ale w swojej gminie. Czy nie zrozumiałaś ,że przedszkola są utrzymywane przez mieszkańców gmin ? Czyli w Łomży przez Łomżyniaków dla Łomżyniaków ?

Dizzy Co ty pieprzysz??

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org