Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny wypadek na drodze do lasu |
Podobno sie rozwalil ( na smierc!!!) jaki młody klient na drodze do jednaczewiaka,Podobno zonka mu chodzila na boki ( miała romans z jakims hurtownikiem} i popełnił samobójstwo,szkoda był taki młody, Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny wypadek na drodze do lasu |
samobójstwo? człowieku jak nie wiesz to sie nie interesuj ok?
|
|
dokładnie... nie wiedzą a piszą głupoty!!! ;(((((
|
|
zajmijcie sie swoim zyciem, a nie plotkami, ktore ludzie z nudow wymyslaja i jeszcze inni cos dopowiedza...
|
|
No to sprostuj jak wiesz lepiej!!!! Eva Ali-baba
|
|
nie bede prostowac, kto ma wiedziec jak on zginął to wie... Jedna z przyczyn to: -zbyt szybka predkosc, rowniez na zakrecie jak i w sobotnim wypadku
|
|
krew zalewa jakie plotki ludzie opowiadaja :< a szczyt debilstwa jest ich powtarzanie i to jeszcze na forum gdzie czytaja to inni uzytkownicy i pozniej cala lomza huczy o tym jak jedna osoba wymyslila z "dupy" plotke. zajmij sie soba i nie wnikaj
|
|
PO CHOLERE PROSTOWAĆ !!!!! NIE WYMYŚLAJ TAKICH GŁUPOT TO NIE BĘDZIE CZEGO !!!!! INTERESUJ SIĘ SWOIM ZYCIEM I SWOJĄ RODZINĄ-KTO U CIEBIE CHODZI NA BOKI !!!!!!!!!!!! A POŹNIEJ PODZIEL SIĘ NA FORUM O TYM GŁUPIA BABO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KREW ZALEWA JAK BLISKICH OCZERNIAJĄ, GDY JESZCZE TAKA TRAGEDIA SIĘ STAŁA I TO NA FORUM, LUDZIE NIE MAJĄCY BLADEGO POJĘCIA O NICH !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
niestety tacy ludzie byli, są i będą......
|
|
po co wogole takie tematy na forum ??? zall
|
|
"po co wogole takie tematy na forum ??? zall" zgadzam się ! Ludzie nie róbcie paniki cinek
|
|
Ty cfele BEZCZELNY, opdiżdzij się od tej rodziny, bo jak cię dorwą to ZABIJĄ łajzo! KUVA NUDZI CI SIĘ TO SE BAJECZKI UKŁADASZ O NASZYM KAMILKU KOCHANYM. NIE INGERUJ I SIE NIE WPIEPSZAJ ŚLIMAKU BO ZA TO CO PISZESZ CHĘTNIE BYM CI NAWALIŁA! NIE ZNA SYTUACJI A PISZE POYEBANIEC. NIE SLUCHAJCIE PLOTEK BO TO NIE PRAWDA! I KUVA NIE WYMYŚLAJCIE SE BAJEK JAK TEN CFEL NA GÓRZE, PO 1 TO NIE WASZA SPRAWA PO 2 NIE INTERESUJCIE SIĘ NASZYMI SPRAWAMI PO 3 JAK WAM SIĘ NUDZI TO O SOBIE BAJKI WYMYŚLAJCIE! ZZZZZZZZZAL WAS.
|
|
wiesz co alibaba zęby są po to żeby trzymać za nimi język! I lepiej nie oczerniaj innych bo to po pierwsze źle o tobie świadczy a po 2 to pokazuje twój brak wychowania. Nie wiesz co czują ci którzy go znali.... Nie wtrącaj się w prywatne życie innych i takie sensacje(dodam bezpodstawne) zachowaj dla siebie! Nie masz wyczucia dziewczyno...i naprawdę szkoda ciebie. Ps:Asia pozdrawiam:) dobrze jej pojechałaś...
|
|
Ty jakas nienormalna jestes... takie wymyślone historyjki to zatrzymaj dla siebie... jak nie masz na to dowodów to po co piszesz te bzdury?? Od naszej rodziny WARA!!
|
|
nawet dokładnie nie wiesz gdzie był ten wypadek a wiesz jakie były przyczyny................?
|
|
hm takie jest to środowisko tego miasta - bzdury wyssane z palca są wyznacznikiem publicznej oceny innej osoby. Im ta osoba , bardziej znana , bardziej publiczna a na dodatek zamożna to wyboraźnia niedowartościowanych plotkarzy nie ma granic. tfu pluć na takie szmatowisko Nasza
|
|
a admina nie ma... usunąłby temat w końcu, bo aż samo się prosi o to
|
|
ja to chyba widziałem, wtedy tą sierre ostro zapier.... przez miasto ;)
|
|
on od wieczora byl poza miastem wiec mogles widziec sierre....ale nie jego...
|
|
jezu ale ludzie są bezczelni nie znają prawdy a zawsze najwięcej wiedzą ciekawe jak byś mówiła głupia ALIBABO gdyby ktoś z twjej rodziny zginął?ale nie życzę ci tego i nie masz prawa szmato wypowiadać się na temat kamilka bo go ***** nie znałaś!!!!!!!ale z tego co widziałam to na każdy temat masz coś do powiedzenia a właściwie do napisania!!!nie wymądraj się tak bo kiedyś możesz po yju dostać za takie szczekanie! mmonika
|
|
a a co do jego żony to może ty ALIBABO puszczasz się na boki z hurtownikiem i stą to wiesz zazdrosna,, kochanko" mmonika
|
|
jego zycie- jego sprawa ale faktem jest ze mial paskudny wypadek na drodze z jednaczewa do kupisk, jak dobrze pamietam to bylo jeszcze przed polnoca a nie ok 2 , widok nie byl "ciekawy" z auta wystawala jedynie głowa- na początku myslałem ze jest obcięta ale kiedy podeszlem zobaczylem ze jest zatrzaśnięta w drzwiach pasażera- auto leżało na lewym boku... nie było sensu juz nawet sprawdzać pulsu ani tym bardziej go wyciagac z wraku w celu reanimacji... poszkodowany mial dosc sporą rane na lewej stronie czoła, jego ciało zwisało wzdłuż dachu w środku auta, mialem aparat przy sobie ale stwierdziłem ze nie powinienem tego fotografowac-chociaz dla nie jednego taki widok moze by nieco dodal wyobrazni na drodze!!! moze gdyby mial zapięte pasy to moglo by sie skonczyc nieco inaczej... zycze rozwagi na drodze.
|
|
monikach ty jakaś nadpobudliwa jesteś.... perwi kiedyś był tutaj link na forum wrzucony ze zdjęciami z wypadków ku przestrodze. Z tymże na zdjęciach nie było rozwalonych samochodów, motorów itp tylko rozwaleni ludzie... I wydaje mi się, że takie strony kiepsko działają na wyobraźnie zwłaszcza, że najczęściej człowiek uczy się na własnych błedach. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
GK ;)
|
|
kto nie znał kamila to niech sie nie wypowiada ja go dobrze znalam razem z moim meżem byl dobrym kolego kumplem przyjacielem zawsze był wesoły i pomocny mozna pyło na min polegać pisze i płacze bo takie bzdury o nim pisza co nie ktorzy serce boli i krwawi jak takie słowa sie czyta a to ze zginał to musiala być jakas przyczyna bo wiem ze bez przyczyny by sobie nic złego nie zrobił ja z moim męzem bardzo na tym ubolewamy ze straciliśmy takiego przyjaciela żadko sie tacy ludzie zdarzają zegnaj kamilu na zawsze jest ból i pustka w sercu bo juz do nas nie przyjedziesz i nam nie zaśpiewasz na sylwestra mam nadzieje że sie kiedyś zobaczymy tam po drugiej stronie
|
|
A wy go wszyscy tak znacie i wogóle sorry ale gdybym go znała to bym napewno nie pisała o tym na forum lUDZIE ZASTANóWCIE SIę Jedni pisza że go znali i zeby sie nie wypowiadać ... a następni jakieś ploty puszczają ... no i po co nie masz swojego życia jego życie jego żona ich sprawa nie musisz na forum pisać DO TYCH CO GO ZNALI : to przykre ale nie ignorujcie tych co wypisuja tu jakieś ploty bzdury o waszym Koledze bo zaraz jakaś powieść tu powstanie jak o jego życiu każdy coś dopowie ZOSTAWCIE TEN TEMAT TO NIE JEST TEMAT NA PUBLICZNE FORUM
|
|
dajcie już temu spokój nie piszcie bzdur to jest tragedia i nic nikomu do tego nie moge tego czytac wymyslacie i to wszystko wy piszecie bzdurya rodzina jego łzy wylewa nad nim przestańcie bo to jest smutne beznteresowni
|
|
DRZEWKO_SZCZĘŚCIA chyba nikt ci nie umarł i dlatego tak piszesz nie życzę ci tego a z moją psychiką jest bardzo dobrze nie martw się o mnie jest komu się o mnie martwić ciekawe czy byś był lub była taka mądra jakby takie coś dotknęło twoją rodzinę
|
|
Co to za bełkoty w tym poście? Książki czytać polecam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |