środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejny wypadek na drodze do lasu

Podobno sie rozwalil ( na smierc!!!) jaki młody klient na drodze do jednaczewiaka,Podobno zonka mu chodzila na boki ( miała romans z jakims hurtownikiem} i popełnił samobójstwo,szkoda był taki młody,

Eva Ali-baba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejny wypadek na drodze do lasu

samobójstwo? człowieku jak nie wiesz to sie nie interesuj ok?

dokładnie... nie wiedzą a piszą głupoty!!! ;(((((

zajmijcie sie swoim zyciem, a nie plotkami, ktore ludzie z nudow wymyslaja i jeszcze inni cos dopowiedza...

No to sprostuj jak wiesz lepiej!!!!

Eva Ali-baba

nie bede prostowac, kto ma wiedziec jak on zginął to wie...
Jedna z przyczyn to:
-zbyt szybka predkosc, rowniez na zakrecie
jak i w sobotnim wypadku

krew zalewa jakie plotki ludzie opowiadaja :< a szczyt debilstwa jest ich powtarzanie i to jeszcze na forum gdzie czytaja to inni uzytkownicy i pozniej cala lomza huczy o tym jak jedna osoba wymyslila z "dupy" plotke. zajmij sie soba i nie wnikaj

PO CHOLERE PROSTOWAĆ !!!!! NIE WYMYŚLAJ TAKICH GŁUPOT TO NIE BĘDZIE CZEGO !!!!! INTERESUJ SIĘ SWOIM ZYCIEM I SWOJĄ RODZINĄ-KTO U CIEBIE CHODZI NA BOKI !!!!!!!!!!!! A POŹNIEJ PODZIEL SIĘ NA FORUM O TYM GŁUPIA BABO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KREW ZALEWA JAK BLISKICH OCZERNIAJĄ, GDY JESZCZE TAKA TRAGEDIA SIĘ STAŁA I TO NA FORUM, LUDZIE NIE MAJĄCY BLADEGO POJĘCIA O NICH !!!!!!!!!!!!!!!!

niestety tacy ludzie byli, są i będą......

po co wogole takie tematy na forum ??? zall

"po co wogole takie tematy na forum ??? zall"

zgadzam się ! Ludzie nie róbcie paniki

cinek

Ty cfele BEZCZELNY, opdiżdzij się od tej rodziny, bo jak cię dorwą to ZABIJĄ łajzo!
KUVA NUDZI CI SIĘ TO SE BAJECZKI UKŁADASZ O NASZYM KAMILKU KOCHANYM. NIE INGERUJ I SIE NIE WPIEPSZAJ ŚLIMAKU BO ZA TO CO PISZESZ CHĘTNIE BYM CI NAWALIŁA!
NIE ZNA SYTUACJI A PISZE POYEBANIEC.

NIE SLUCHAJCIE PLOTEK BO TO NIE PRAWDA! I KUVA NIE WYMYŚLAJCIE SE BAJEK JAK TEN CFEL NA GÓRZE, PO 1 TO NIE WASZA SPRAWA PO 2 NIE INTERESUJCIE SIĘ NASZYMI SPRAWAMI PO 3 JAK WAM SIĘ NUDZI TO O SOBIE BAJKI WYMYŚLAJCIE!

ZZZZZZZZZAL WAS.

wiesz co alibaba zęby są po to żeby trzymać za nimi język! I lepiej nie oczerniaj innych bo to po pierwsze źle o tobie świadczy a po 2 to pokazuje twój brak wychowania. Nie wiesz co czują ci którzy go znali.... Nie wtrącaj się w prywatne życie innych i takie sensacje(dodam bezpodstawne) zachowaj dla siebie! Nie masz wyczucia dziewczyno...i naprawdę szkoda ciebie.
Ps:Asia pozdrawiam:) dobrze jej pojechałaś...

Ty jakas nienormalna jestes... takie wymyślone historyjki to zatrzymaj dla siebie... jak nie masz na to dowodów to po co piszesz te bzdury?? Od naszej rodziny WARA!!

nawet dokładnie nie wiesz gdzie był ten wypadek a wiesz jakie były przyczyny................?

hm takie jest to środowisko tego miasta - bzdury wyssane z palca są wyznacznikiem publicznej oceny innej osoby. Im ta osoba , bardziej znana , bardziej publiczna a na dodatek zamożna to wyboraźnia niedowartościowanych plotkarzy nie ma granic.

tfu pluć na takie szmatowisko

Nasza

a admina nie ma...
usunąłby temat w końcu, bo aż samo się prosi o to

ja to chyba widziałem, wtedy tą sierre ostro zapier.... przez miasto

;)

on od wieczora byl poza miastem wiec mogles widziec sierre....ale nie jego...

jezu ale ludzie są bezczelni nie znają prawdy a zawsze najwięcej wiedzą ciekawe jak byś mówiła głupia ALIBABO gdyby ktoś z twjej rodziny zginął?ale nie życzę ci tego i nie masz prawa szmato wypowiadać się na temat kamilka bo go ***** nie znałaś!!!!!!!ale z tego co widziałam to na każdy temat masz coś do powiedzenia a właściwie do napisania!!!nie wymądraj się tak bo kiedyś możesz po yju dostać za takie szczekanie!

mmonika

a a co do jego żony to może ty ALIBABO puszczasz się na boki z hurtownikiem i stą to wiesz zazdrosna,, kochanko"

mmonika

jego zycie- jego sprawa ale faktem jest ze mial paskudny wypadek na drodze z jednaczewa do kupisk, jak dobrze pamietam to bylo jeszcze przed polnoca a nie ok 2 , widok nie byl "ciekawy" z auta wystawala jedynie głowa- na początku myslałem ze jest obcięta ale kiedy podeszlem zobaczylem ze jest zatrzaśnięta w drzwiach pasażera- auto leżało na lewym boku... nie było sensu juz nawet sprawdzać pulsu ani tym bardziej go wyciagac z wraku w celu reanimacji... poszkodowany mial dosc sporą rane na lewej stronie czoła, jego ciało zwisało wzdłuż dachu w środku auta, mialem aparat przy sobie ale stwierdziłem ze nie powinienem tego fotografowac-chociaz dla nie jednego taki widok moze by nieco dodal wyobrazni na drodze!!! moze gdyby mial zapięte pasy to moglo by sie skonczyc nieco inaczej...
zycze rozwagi na drodze.

monikach ty jakaś nadpobudliwa jesteś....
perwi kiedyś był tutaj link na forum wrzucony ze zdjęciami z wypadków ku przestrodze. Z tymże na zdjęciach nie było rozwalonych samochodów, motorów itp tylko rozwaleni ludzie... I wydaje mi się, że takie strony kiepsko działają na wyobraźnie zwłaszcza, że najczęściej człowiek uczy się na własnych błedach.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

GK

;)

kto nie znał kamila to niech sie nie wypowiada ja go dobrze znalam razem z moim meżem byl dobrym kolego kumplem przyjacielem zawsze był wesoły i pomocny mozna pyło na min polegać pisze i płacze bo takie bzdury o nim pisza co nie ktorzy serce boli i krwawi jak takie słowa sie czyta a to ze zginał to musiala być jakas przyczyna bo wiem ze bez przyczyny by sobie nic złego nie zrobił ja z moim męzem bardzo na tym ubolewamy ze straciliśmy takiego przyjaciela żadko sie tacy ludzie zdarzają zegnaj kamilu na zawsze jest ból i pustka w sercu bo juz do nas nie przyjedziesz i nam nie zaśpiewasz na sylwestra mam nadzieje że sie kiedyś zobaczymy tam po drugiej stronie

A wy go wszyscy tak znacie i wogóle sorry ale gdybym go znała to bym napewno nie pisała o tym na forum lUDZIE ZASTANóWCIE SIę
Jedni pisza że go znali i zeby sie nie wypowiadać ...
a następni jakieś ploty puszczają ... no i po co nie masz swojego życia jego życie jego żona ich sprawa nie musisz na forum pisać

DO TYCH CO GO ZNALI : to przykre ale nie ignorujcie tych co wypisuja tu jakieś ploty bzdury o waszym Koledze bo zaraz jakaś powieść tu powstanie jak o jego życiu każdy coś dopowie

ZOSTAWCIE TEN TEMAT TO NIE JEST TEMAT NA PUBLICZNE FORUM

dajcie już temu spokój nie piszcie bzdur to jest tragedia i nic nikomu do tego nie moge tego czytac wymyslacie i to wszystko wy piszecie bzdurya rodzina jego łzy wylewa nad nim przestańcie bo to jest smutne beznteresowni

DRZEWKO_SZCZĘŚCIA chyba nikt ci nie umarł i dlatego tak piszesz nie życzę ci tego a z moją psychiką jest bardzo dobrze nie martw się o mnie jest komu się o mnie martwić ciekawe czy byś był lub była taka mądra jakby takie coś dotknęło twoją rodzinę

Co to za bełkoty w tym poście? Książki czytać polecam!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org