Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pakiet programowy bez publicznej telewizji |
Chcialem przeprowadzic ankiete na taki oto temat: Kto z was zdecydowal by sie na pakiet (kablowka, satelitarna), w ktorym nie bylo by programow Telewizji Polskiej? Chodzi oczywiscie o to, ze poziom programow TVP systematycznie sie pogarsza (no moze nie do konca TVP2). Nie chce placic 15zl abonamentu za watpliwej jakosci programy, niezbyt rewelacyjne filmy oraz niewiele mniejsza liczbe reklam. Dlaczego stacje komercyjne potrafia sie same utrzymac? Jesli chodzi o programy informacyjne to i tak dlugo nic TVN24 nie przebije. Chcialbym sie doczekac chwili, w ktorej bede mogl wybrac sobie stacje ktore chce ogladac i tylko za nie placic. Jestescie za stworzeneim pakietu bez panstwowej telewizji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pakiet programowy bez publicznej telewizji |
Oczywiscie, powinien byc taki wybór, nic nie warta jedynka za co tu płacić, a oni chcą sprawdzać czy mamy telewizory podstępem. Popieram
|
|
Ja mam Satelitę Polsatu, tam nie mam TVP1 i TVP2. I nie oglądam.
|
|
Witam Abonament jest formą podatku, więc dla kontrolerów jest obojętne co oglądacie - płacić musicie. MiniMax
|
|
...dokładnie.... tym bardziej że Polsat i TVN dostają kawałek z tego torcika abonamentowego... :) --- PGG
|
|
Jak sie nie podba program to się go nie ogloda i po co ten lament.
|
|
kolumb nie na czasie chyba jestes - po to ten lament, zeby nie placic dodatkowo 15zl/miesiecznie za TV publiczna do i tak drogiego abonamentu (40-50zl). R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Ja praktycznie oglądam tylko pięć kanałów, ale wszystkie są wyłącznie w najdroższym pakiecie. I kiła. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |