środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pakiet programowy bez publicznej telewizji

Chcialem przeprowadzic ankiete na taki oto temat:

Kto z was zdecydowal by sie na pakiet (kablowka, satelitarna), w ktorym nie bylo by programow Telewizji Polskiej?
Chodzi oczywiscie o to, ze poziom programow TVP systematycznie sie pogarsza (no moze nie do konca TVP2). Nie chce placic 15zl abonamentu za watpliwej jakosci programy, niezbyt rewelacyjne filmy oraz niewiele mniejsza liczbe reklam. Dlaczego stacje komercyjne potrafia sie same utrzymac? Jesli chodzi o programy informacyjne to i tak dlugo nic TVN24 nie przebije.

Chcialbym sie doczekac chwili, w ktorej bede mogl wybrac sobie stacje ktore chce ogladac i tylko za nie placic.
Jestescie za stworzeneim pakietu bez panstwowej telewizji?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pakiet programowy bez publicznej telewizji

Oczywiscie, powinien byc taki wybór, nic nie warta jedynka za co tu płacić, a oni chcą sprawdzać czy mamy telewizory podstępem.

Popieram

Ja mam Satelitę Polsatu, tam nie mam TVP1 i TVP2. I nie oglądam.

Witam
Abonament jest formą podatku, więc dla kontrolerów jest obojętne co oglądacie - płacić musicie.

MiniMax

...dokładnie.... tym bardziej że Polsat i TVN dostają kawałek z tego torcika abonamentowego... :)

---
PGG

Jak sie nie podba program to się go nie ogloda i po co ten lament.

kolumb nie na czasie chyba jestes - po to ten lament, zeby nie placic dodatkowo 15zl/miesiecznie za TV publiczna do i tak drogiego abonamentu (40-50zl).

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Ja praktycznie oglądam tylko pięć kanałów, ale wszystkie są wyłącznie w najdroższym pakiecie. I kiła.

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org