Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Światowy dzień bez papierosa. |
Nie jest światowym dniem rzucania palenia, ale ja rzucam,kto podejmuje tego dnia próbe, niech przynajmniej postawi kropke,reszta omija temat,bez zbędnych komentarzy. Powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Światowy dzień bez papierosa. |
powiem jedno ja od wtorku nie palilem chcialem zucic palenie nie dosc ze zdrowie to oszczednisc ale pomyslalem sobie ''fazka'' jest sobie zajarac wiec dzisiaj zapalilem h.j ze zdrowiem i z pieniedzmi, pale dalej az nie bede mial prawdziwego powodu, a pale od 6 lat.
|
|
a ja nie palę od 7 maja i bardzo dobrze mi z tym. Namawiam wszystkich do rzucenia rano wstajesz z łóżka i czujesz się duuuużo lepiej... pozdrawiam
|
|
nie ma jak to paczka papierosów zanim wstaniesz rano z łóżka :D // osobiscie nie palę
|
|
Ja nie pale półtora roku. Namawiam każdego do rzucenia, logic86 ja tez nie miałem zbyt ważnego powodu do rzucenia. Ba... nawet zawsze powtarzałem ze lepiej jest sie z ludźmi dogadać "na papierosie" :) Zawsze mówiłem jak to jest fajnie sobie zapalić... Dlaczego tak mówiłem? Po prostu nie pamiętałem jak to jest nie palić. Paliłem ok. 8 lat. Teraz nie mam problemu jak pójdę do znajomych, a u nich sie nie pali, albo jadę z kimś samochodem w trasie od kilku godzin i mam chęć zapalić :) pozdrawiam wszystkich palących i niepalących
|
|
Z uwagi na dzisiejszy dzień ograniczam się :) i dziś jak na razie spaliłem tylko 3 ;) W nałogu jestem od 10 lat i nie wyobrażam sobie rzucenia... Po prostu nie chcę :)
|
|
hehe nie chcesz bo nie możesz...
|
|
6 dzien na tabexie he i pierwszy dzien bez papierosa :) nie jest zle jest calkiem ekstra he dzieki tabletkom nie odczowam "przykrych skutków rzucania"
|
|
Ja sie dopiero dowiedziałem rano o tym dniu ale już było za późno bo zapaliłem już wcześniej.
|
|
no jeszcze dzisiaj zadnego fajeczka ale cos czuje ze niedlugo sobie pier...ne w pluco bo az mnie trzesie
|
|
A ja ***** nie palilem od rana bo nie mam za co;/ i zaraz nie wyrobie. KIdysniejsze czasy byly dobre. PAmietam jak nie bylo co palic a sie palilo la szpanu w wikeu 13 14 lat to sie zbieralo KIPY!:D i skreta w gazete. Ach ta mieszanka.... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
nie paliłem...nie palę...nie będę palił po co sobie niszczyć zdrowie ?
|
|
Aj tam myslisz ze jak nie palisz to wdychasz zdrowe powietrze? Szczególnie w Łomży gdzie tyle tirów i tylko spaliny w płucach już wole zapalić i mieć faze niz dusic sie tym gównem. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
GrubyŁKS zasponsoruje ci jednego papieroska bo nie moge patrzyc jak cierpisz:)
|
|
Tak czy siak mnie żaden "dzien bez papierosa" niezmusi do rzucenia palenia ;-)) teraz owszem ograniczam się , ale jedno jest pewne że żadne "nicoret'y" plasterki,gumy nie pomogą :) to zależy indywidualnie od każego , najlepiej to czym sie zając ;-) pozdrawiam
|
|
a ja niemam ochoty rzucac, lubie papierosy tak jak dzieciaki lubią slodycze.POzdrawiam popalających przed telewizorem zycie
|
|
Autor: logic86 (---.elomza.pl) Data: 31-05-08 17:36 GrubyŁKS zasponsoruje ci jednego papieroska bo nie moge patrzyc jak cierpisz:) Dzieki wielkie kolego po filtrze;d na szczescie uzbieralem i juz mam!!! Normalnie w niebie jestem i to nie 7 tylko sam nie wiem a do tego trosdzke browarka dzisaij no nie zycie jest piekne.... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
no to ile osób wśród palących wczoraj nie zapaliło ani jednego?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |