poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Światowy dzień bez papierosa.

Nie jest światowym dniem rzucania palenia, ale ja rzucam,kto podejmuje tego dnia próbe, niech przynajmniej postawi kropke,reszta omija temat,bez zbędnych komentarzy.
Powodzenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Światowy dzień bez papierosa.

powiem jedno ja od wtorku nie palilem chcialem zucic palenie nie dosc ze zdrowie to oszczednisc ale pomyslalem sobie ''fazka'' jest sobie zajarac wiec dzisiaj zapalilem h.j ze zdrowiem i z pieniedzmi, pale dalej az nie bede mial prawdziwego powodu, a pale od 6 lat.

a ja nie palę od 7 maja i bardzo dobrze mi z tym. Namawiam wszystkich do rzucenia rano wstajesz z łóżka i czujesz się duuuużo lepiej... pozdrawiam

nie ma jak to paczka papierosów zanim wstaniesz rano z łóżka :D

// osobiscie nie palę

Ja nie pale półtora roku. Namawiam każdego do rzucenia, logic86 ja tez nie miałem zbyt ważnego powodu do rzucenia. Ba... nawet zawsze powtarzałem ze lepiej jest sie z ludźmi dogadać "na papierosie" :) Zawsze mówiłem jak to jest fajnie sobie zapalić... Dlaczego tak mówiłem? Po prostu nie pamiętałem jak to jest nie palić. Paliłem ok. 8 lat. Teraz nie mam problemu jak pójdę do znajomych, a u nich sie nie pali, albo jadę z kimś samochodem w trasie od kilku godzin i mam chęć zapalić :)

pozdrawiam wszystkich palących i niepalących

Z uwagi na dzisiejszy dzień ograniczam się :) i dziś jak na razie spaliłem tylko 3 ;) W nałogu jestem od 10 lat i nie wyobrażam sobie rzucenia... Po prostu nie chcę :)

hehe nie chcesz bo nie możesz...

6 dzien na tabexie he i pierwszy dzien bez papierosa :) nie jest zle
jest calkiem ekstra he dzieki tabletkom nie odczowam "przykrych skutków rzucania"

Ja sie dopiero dowiedziałem rano o tym dniu ale już było za późno bo zapaliłem już wcześniej.

no jeszcze dzisiaj zadnego fajeczka ale cos czuje ze niedlugo sobie pier...ne w pluco bo az mnie trzesie

A ja ***** nie palilem od rana bo nie mam za co;/ i zaraz nie wyrobie. KIdysniejsze czasy byly dobre. PAmietam jak nie bylo co palic a sie palilo la szpanu w wikeu 13 14 lat to sie zbieralo KIPY!:D i skreta w gazete. Ach ta mieszanka....

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

nie paliłem...nie palę...nie będę palił

po co sobie niszczyć zdrowie ?

Aj tam myslisz ze jak nie palisz to wdychasz zdrowe powietrze? Szczególnie w Łomży gdzie tyle tirów i tylko spaliny w płucach już wole zapalić i mieć faze niz dusic sie tym gównem.

GrubyŁKS zasponsoruje ci jednego papieroska bo nie moge patrzyc jak cierpisz:)

Tak czy siak mnie żaden "dzien bez papierosa" niezmusi do rzucenia palenia ;-)) teraz owszem ograniczam się , ale jedno jest pewne że żadne "nicoret'y" plasterki,gumy nie pomogą :) to zależy indywidualnie od każego , najlepiej to czym sie zając ;-)

pozdrawiam

a ja niemam ochoty rzucac, lubie papierosy tak jak dzieciaki lubią slodycze.POzdrawiam popalających przed telewizorem

zycie

Autor: logic86 (---.elomza.pl)
Data: 31-05-08 17:36

GrubyŁKS zasponsoruje ci jednego papieroska bo nie moge patrzyc jak cierpisz:)

Dzieki wielkie kolego po filtrze;d na szczescie uzbieralem i juz mam!!! Normalnie w niebie jestem i to nie 7 tylko sam nie wiem a do tego trosdzke browarka dzisaij no nie zycie jest piekne....

no to ile osób wśród palących wczoraj nie zapaliło ani jednego?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org