| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dzień Dziecka w Łomży |
|
Czy ktoś wie, czy miasto Łomża przygotowuje jakis festyn z okazji Dnia Dziecka?
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Dzień Dziecka w Łomży |
|
Przy Centrum Katolickim jest.
|
|
|
|
Nic o tym nie słyszałem, ale w Zambrowie ma być impreza. Będzie jakiś koncert chyba też. Kiedyś pamiętam zawsze było coś w Nowogrodzie, ale nie wiem jak w tym roku. Pozdrawiam!
|
|
|
|
Przy Centrum Katolickim jest i w Rampie.
|
|
|
|
i coś na st. rynku też podobno ma być.
|
|
|
|
I na torze kartingowym ma być. dzieci będą się ścigać w gokardami.
|
|
|
|
Wszystkim Forumowiczom najlepszego w Dniu Dziecka
|
|
|
|
Życzenia, życzeniami a gdzie prezencik. Wszystkim dzieciom najlepszego.
|
|
|
|
w CTO ;p
|
|
|
|
ŻAL i WSTYD rzadnego festynu w Łomzy nie było z okazji dnia dziecka ,ani w stokrotce ,ani na starym rynku ani za centrum katolickim ,ja nie wiem co sie dzieje z tym miastem! Pomysłowo.
|
|
|
|
a Stokrotka to co niby?? centrum rekreacji?? z jakiej niby okazji tam mial byc festyn?? to tak samo jakby ktoś napisal ze ani w Witpolu ani w Juscie ani w Grand Markecie ani........................
|
|
|
|
Przepraszam bardzo! Jaki zal jaki wstyd? Rampa zorganizowala przepiekny festyn dla dzieciakow, konkursy cukierki przejazdy najdluzsza limuzyna w Polsce, osobiście malowalam dzieciakom tatuaze na buzkach :) Malo tego ! Były strusie, spiewal Stasiu Wiszowaty a o godzinie 19. postawiono ogromny balon ktorym wszyscy jak bylo w planach mogli sie przelecic niestety warunki atmosferyczne nie pozwolily na lot i z tego wzgledu w balonie mozna bylo co najwyzej posiedziec...A poznym wieczorkiem odbyl sie cudowny dancing:P dla wszystkich doroslych ktorzy jak nie da sie zapomniec takze sa dziecmi...swoich rodzicow:p Pozdrawiam ! Ten kto nie byl niech zaluje :)
|
|
|
|
Chciałbym gorąco podziękować naszemu "cudownemu" Prezydentowi oraz "szanownej" Radzie Miasta w imieniu mojej córki oraz wielu innych dzieciaków za "trud" w organizacji jakiejkolwiek imprezy w Dniu Dziecka. Ciekawe co było powodem ich bezczynności. Mimo nagród za "należyte" wykonywanie swojej pracy cieszę się że wkrótce za sterami miasta usiądzie nowa twarz. Mam nadzieję że będzie konkretna i będzie potrafić rozruszać te nudne miasto.
|
|
|
|
Szkoda, że nie zawsze udaje się zorganizować większe miejskie wydarzenia, bo dzieciaki naprawdę czekają na takie atrakcje. Przy takich imprezach fajnie sprawdzają się też dodatkowe atrakcje dla najmłodszych, np. dmuchańce, które zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem. Coraz częściej organizatorzy korzystają z usług firm oferujących wynajem dmuchańców, bo to prosty sposób na urozmaicenie festynu i zapewnienie dzieciom dobrej zabawy. Oby takich wydarzeń w Łomży było więce
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |