poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzień Dziecka w Łomży

Czy ktoś wie, czy miasto Łomża przygotowuje jakis festyn z okazji Dnia Dziecka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzień Dziecka w Łomży

Przy Centrum Katolickim jest.

Nic o tym nie słyszałem, ale w Zambrowie ma być impreza. Będzie jakiś koncert chyba też. Kiedyś pamiętam zawsze było coś w Nowogrodzie, ale nie wiem jak w tym roku.
Pozdrawiam!

Przy Centrum Katolickim jest i w Rampie.

i coś na st. rynku też podobno ma być.

I na torze kartingowym ma być. dzieci będą się ścigać w gokardami.

Wszystkim Forumowiczom najlepszego w Dniu Dziecka

Życzenia, życzeniami a gdzie prezencik. Wszystkim dzieciom najlepszego.

w CTO ;p

ŻAL i WSTYD rzadnego festynu w Łomzy nie było z okazji dnia dziecka ,ani w stokrotce ,ani na starym rynku ani za centrum katolickim ,ja nie wiem co sie dzieje z tym miastem!

Pomysłowo.

a Stokrotka to co niby?? centrum rekreacji?? z jakiej niby okazji tam mial byc festyn?? to tak samo jakby ktoś napisal ze ani w Witpolu ani w Juscie ani w Grand Markecie ani........................

Przepraszam bardzo! Jaki zal jaki wstyd? Rampa zorganizowala przepiekny festyn dla dzieciakow, konkursy cukierki przejazdy najdluzsza limuzyna w Polsce, osobiście malowalam dzieciakom tatuaze na buzkach :) Malo tego ! Były strusie, spiewal Stasiu Wiszowaty a o godzinie 19. postawiono ogromny balon ktorym wszyscy jak bylo w planach mogli sie przelecic niestety warunki atmosferyczne nie pozwolily na lot i z tego wzgledu w balonie mozna bylo co najwyzej posiedziec...A poznym wieczorkiem odbyl sie cudowny dancing:P dla wszystkich doroslych ktorzy jak nie da sie zapomniec takze sa dziecmi...swoich rodzicow:p Pozdrawiam ! Ten kto nie byl niech zaluje :)

Chciałbym gorąco podziękować naszemu "cudownemu" Prezydentowi oraz "szanownej" Radzie Miasta w imieniu mojej córki oraz wielu innych dzieciaków za "trud" w organizacji jakiejkolwiek imprezy w Dniu Dziecka. Ciekawe co było powodem ich bezczynności. Mimo nagród za "należyte" wykonywanie swojej pracy cieszę się że wkrótce za sterami miasta usiądzie nowa twarz. Mam nadzieję że będzie konkretna i będzie potrafić rozruszać te nudne miasto.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org