poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

 Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Technologia żywności na Poznańskiej

Witam

Proszę o opinie na temat kierunku technologia żywności na PWSIP?

Czy jest ciężko, czego się uczycie, jak atmosfera?
Gdzie można znaleźć prace po tych studiach?

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: Technologia żywności na Poznańskiej

tam sie nic nie robi....kolezanka studiuje..nawet sesji nie maja praktycznie a oceny za sama obecnosc na zajeciach stawiaja...

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: Technologia żywności na Poznańskiej

Ta takie bajki to tylko w Erze bo uwierzę nawet sesji nie miała ja jakoś studiuję na 3 roku no i zawsze była sesja jak zaczynałem było na kierunku u mnie 100 osób a do dziś zostało tylko 30 przesiewka była .Głupot nie piszcie jak nie wiecie

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: Technologia żywności na Poznańskiej

Ciezko jest tam nie radził bym tam isc jesli ktos jest cienki z chemii.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: Technologia żywności na Poznańskiej

Dzięki za opinie

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: Technologia żywności na Poznańskiej

Witam Cię wydaje mi się, że ja jako obecna studentka V roku WNoŻiŻCz moge Ci udzielic najbardziej wiarygodnych odpowiedzi. Studia nie są łatwe, nie wierz w to!!! Z kolei nie twierdzę, że są nie do przejścia :) Jak widać na moim przykładziedzie. Chemii było dużo... ale spoko. Ciekawe doświadczenia urozmaicały ćwiczenia. Zabawa w białych fartuchach była fajowa no i troche mi tego już brakuje. Początek studiów to przedmioty ogólne... matma, fiza, ekonomia, chemia nieorg oraz org. spoko to był light. Gorzej było jak doszła chemia fizyczna, czy biochemia i analiza chemiczna... w sumie to i tak było do przejścia:) Ja szłam jeszcze starym 5-letnim systemem bez podziału na studia licencjackie i magisterskie-jak to jest teraz. W sumie teraz troche wiedza się skumulowała jeśli chodzi o studia I stopnia... bo cała tematyka ogólna bez podziału na specjalności musi być zrobiona w 3 lata. Powiem Ci tak jeśli interesuje Cię nauka o żywności i nie boisz się nauki to dasz sobie radę! Jeśli masz jakieś zapytania do mnie to chętnie Ci odpowiem.pozdrawiam

Aniullka84

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 


 Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:
   
Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.


Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne


Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org