Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Technologia żywności na Poznańskiej |
Witam Proszę o opinie na temat kierunku technologia żywności na PWSIP? Czy jest ciężko, czego się uczycie, jak atmosfera? Gdzie można znaleźć prace po tych studiach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Technologia żywności na Poznańskiej |
tam sie nic nie robi....kolezanka studiuje..nawet sesji nie maja praktycznie a oceny za sama obecnosc na zajeciach stawiaja...
|
|
Ta takie bajki to tylko w Erze bo uwierzę nawet sesji nie miała ja jakoś studiuję na 3 roku no i zawsze była sesja jak zaczynałem było na kierunku u mnie 100 osób a do dziś zostało tylko 30 przesiewka była .Głupot nie piszcie jak nie wiecie
|
|
Ciezko jest tam nie radził bym tam isc jesli ktos jest cienki z chemii.
|
|
Dzięki za opinie
|
|
Witam Cię wydaje mi się, że ja jako obecna studentka V roku WNoŻiŻCz moge Ci udzielic najbardziej wiarygodnych odpowiedzi. Studia nie są łatwe, nie wierz w to!!! Z kolei nie twierdzę, że są nie do przejścia :) Jak widać na moim przykładziedzie. Chemii było dużo... ale spoko. Ciekawe doświadczenia urozmaicały ćwiczenia. Zabawa w białych fartuchach była fajowa no i troche mi tego już brakuje. Początek studiów to przedmioty ogólne... matma, fiza, ekonomia, chemia nieorg oraz org. spoko to był light. Gorzej było jak doszła chemia fizyczna, czy biochemia i analiza chemiczna... w sumie to i tak było do przejścia:) Ja szłam jeszcze starym 5-letnim systemem bez podziału na studia licencjackie i magisterskie-jak to jest teraz. W sumie teraz troche wiedza się skumulowała jeśli chodzi o studia I stopnia... bo cała tematyka ogólna bez podziału na specjalności musi być zrobiona w 3 lata. Powiem Ci tak jeśli interesuje Cię nauka o żywności i nie boisz się nauki to dasz sobie radę! Jeśli masz jakieś zapytania do mnie to chętnie Ci odpowiem.pozdrawiam Aniullka84
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |