Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gnioty w De'Grasso ciąg dalszy |
noi co wy wszyscy sądzicie o tej Pizzeri De Grasso tak z Serca?, dla mnie totalna tandeta.Jednym słowem GNIOTY jakich mało, a o Kelnerkach już nic nie wspomnę :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gnioty w De'Grasso ciąg dalszy |
Co konopandziaa konkurencja wykańcza?? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
A mi pizza smakuje tam.
|
|
pizza jest ok ok, ale obsługa do bani! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Oj psoba zakładająca temat ma chyba problemy z kubkami smakowymi bądz faktycznie pochodzi od konkurencji. Pizza jest dobra a co do obsługi to nie wiem bo zamawiałem z dowozem.
|
|
a co to za roznica kto ci podaje ?idziesz sam tego chciales to za przeproszeniem zryj i majtaj co jedynie jadaczka jezeli sie nie podoba to sobie jajka usmaz a temat typu obsluga w degrasoo to ponizej pasa tak samo moglbym rozkminiac o tym ze jedna biedronka ma 3 kropki a inna 8 zastanow sie czy jestes rozwiniety do konca czy juz moze skonczyly ci sie tematy a walczysz o mistrzostwo ktorego nie ma za duzo komputera synu ;) ...Remember how it is.You come to the jam session.Unpack the cans and prime the wall....For the rest of day you are in 7th heaven...
|
|
konopandziaa czy mnie sie wydaje...czy wczesniej nie oswiadczylas, ze juz tam jesc nie bedziesz? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
chyba ktoś tu doszedł co za tekst....
|
|
konopandziaa przecież to nie jedyna pizzeria w Łomży,nie musisz tam jadać.
|
|
Nie wiem jak łomżyńskie ale białostockie De Grasso jest słabe. Mi osobiście nie smakuje, jest wiele lepszych.
|
|
każdy lubi co innego... ...
|
|
gosciu zostal niezle pojechany pirat
|
|
W De'Grasso pizza jest przynajmniej syta(40cos cm) i tam sie najjesz. A jak ci nie pasuje idz do Chili pizzy albo gdzie indziej. W łomży masz z 10 jak nie lepiej pizzerji.
|
|
Greenpi wszystko co pochodzi od "śLEDZI' jest do dupy.
|
|
pizza dobra takze polecam
|
|
Byłam tam dwa razy -pierwszy i ostatni, obsługa jakaś taka dziwna, odniosłam wrażenie, że dziewczyna nie wiedziała co maja w menu, jak coś chcesz kliencie przynieś se sam tylko czekaj z 5 min znaim ktoś podejdzie i spyta łaskawie czego chcesz ;p sos samował jak koncentrat pomidorowy, ale ten drugi był pyszny. ciasto miałąm wrażenie, że niedopieczone. Co było dobre?? Wystrój -duzo miejsca, i czas oczekiwania 10 minut - może dlatego niedpieczona? ;/ liczy sie jednak pierwsze wrażenie, a te było niezaspecjalne i niezachwycające. takie jest moje zdanie na ten temat.
|
|
A mnie sie tam podoba, a co najważniejsze żadna nie narzekała.. ;) Później już nie mówimy zazwyczaj o pizzy, ale skoro nie mówimy, to nie była najgorsza.. Pozdrawiam... :))
|
|
Mi tam pizza smakuje obsluga tez ok jakos nigdy niemialem tam problemów. konopandziaa *Benia* moze zawiele oczekujecie po tej pizzerni to nie restauracja.
|
|
Ej DEBILE ale z was zwał totalny !!!! ''Benia'' masz rację ten sos niby pomidorowy to koncentrat z dodatkiem ketchapu i odrobiną wody destylowanej hehe ''Zly_czlowieczku'' do Ciebie kieruje teraz te slowa sklej psiutę i stań na baczność bo dwa razy Suko powtarzał nie bedę.Jesli chodzi o jedzenie to już tam nie jjem ''Papkarol'' smierdzący kasztanie jesli nie zdązyłeś zauważyć dla mnie to nie jest żadna konkurencja bo ja zadnej pizzeri nie prowadze to po pierwsze a po drugie jestes za tępy żeby to wszystko pojąć z kim piszesz zasrańcu i co jjesz ''WhiteskY'' a ty sie nie wpierdalaj bo Cie z ziemią zrównam milcz Gangrenie
|
|
O i to jest dyskusja na poziomie. SIe teraz wszystko wyjaśniło:)
|
|
Nie oczekiwałam niewiadomo czego po tej pizzerii, nie w Łomży ;) Tylko pani obsługująca dała wyraźnie po sobie poznać, że nie zna nawet menu dostepnego tam i nie wiedziała co ma zrobić jak powiedziałam, że chcę pizze z konkretnymi 3 dodatkami, a nie z pięcioma jak jest w pozycji 72 czy ile tam :P W innych pizzeriach takie "problemy" sie nie pojawiały. A ten sos fuj ;p tyle ode mnie na ten temat. Kto nie spróbuje, ten się nie przekona.
|
|
W Łomzy to można oczekiwać wiesz czego?? aż poleci jakis wałek na kimś albo jakaś kórwa sie rozpruje i Koniec kariery.A kto pożniej za to wszystko płaci ??Ja płacę Pani płaci ten Pan płaci Oni płacą My wszyscy za to płacimy.Jak Uczciwie nie zarobisz to uczciwie Ukradniesz :))
|
|
komus nerwy pusciły :) niezly poziom.....popieram
|
|
Hmm Myslę że konopandziaa to gej. A jak gej to na bank pedofil bo każdy gej to pedofil. A swoją droga pizza jest spoko. Ostatnio jadłem ją w piątek. konopandziaa ty pewnie masz z 18 lat i jak na utrzymanka rodziców przystało wypisujesz takie smuty. Żałosna szumowina z ciebie. A teraz pojedź mi szmaciarzu. Bua hahaha czekam czekam pojedź mi cioto. ciekawe co wyprodukujesz buahahahahahahaha. Chcę żeby bylo ostro. Nie zostaw na mnie suchej nitki. jak mówi modna ostatnio piosenka " Pokaż na co cie stać". I I nie waż mi się ***** zjebie nie odpisać na tego posta!!!
|
|
mi pasuje, pizza dobra, sos czosnkowy konkret
|
|
"do Ciebie kieruje teraz te slowa sklej psiutę i stań na baczność bo dwa razy Suko powtarzał nie bedę" twoja mama? oj nie wiem czy to tak ladnie... Proponuje zmienic poziom Naszej rozmowy... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ja wam powiem ze po wczorajszym dniu nie pójdę więcej tam nic zjeść... Przychodzę sobie ok. 22 zamawiam pizze 52 dużą płacę 21.50 czekam na nią, po 15 min podchodzi pani z obsługi wręcza mi pizze ja ją odbieram i idę do domu ją zjeść. Wszystko było by dobrze, żeby nie to że gdy otworzyłem pudełko okazało się że mam zupełnie inną pizze... po pierwsze zamiast ananasów, brzoskwiń i szynki na placu widziałem salami, paprykę, w dodatku była to mała pizza... patrze na kartę i odnajduję tę którą dostałem okazało się że jest to mała pizza i kosztuje 18.70... śmiechem żartem wkurzyłem się troszke i nie miałem ochoty wracać do tej porąbanej pizzerii żeby odmienić ją na inną..padał deszcz i chyba jak bym tam wpadł to bym tej panience kilka słów do rozumu powiedział...
|
|
był czas, że pizza była naprawdę do bani, zrezygnowałem z tego lokalu. Ale się przełamałem i ostatnio jadłem kilka razy i pizza jest naprawdę świetna!
|
|
pizza jest dobra w miare smakuje mi chociaz jadałem lepsze ale taka prawda ze jest to jedyny lokal gdzie po godzinie 0:00 mozna cos zjesc ew.nawet zamówic do domu :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
wszystkie pizzerie w Łomży robią gnioty
|
|
niezle...zeby odkopywac temat z 2008 roku....musialo ci sie koles nudzic xxx
|
|
Tak myślę że obsługa byłaby na pewno lepsza, ale co tu gadać za 800 zł pensji i całym dniu na nogach (kelnerki mają prawo być zmęczone)to myślę , że nie ma co wymagać. A jak komuś nie pasuje to sa inne pizzerie w mieście.
|
|
Zgodze sie z poprzednikiem - jak komus nie pasuje ta pizzeria - są inne. A jezeli juz żadna nie satysfakcjonuje to zakasać rękawy i upiec samemu - innej opcji nie ma :) Poprosze o wasze zdanie - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 ;)
|
|
dogodzić bananowcom jest cięzko... idziesz do pizzerii zjeśc czy pierdolić o tym czy widelce czyste?.. jak brudne to jedz "łapami" a swoją drogą byłem ostatnio z rodziną wieczorową porą i nie zauwazyłem by Panie były niemiłe... a zmeczenie daje czasem we znaki.. pizza rzeczywiście chyba troche sie poprawiła.... a co do sosów to zawsze wybieram ten czosnkowy który jak niebo w gębie;) pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Don Marcello
|
|
Wg mnie pizze mają smaczną, najlepszą w Łomży. No i ten sos czosnkowy, mniaaaaam ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje. A co do obsługi to nie wiem bo zawsze zamawiam do domu :))
|
|
kiedys czesto tam bywalismy do czasu gdy: -przyszlismy w 4 osoby, wiec 2 osobom podali pizze, o pozostalej 2 zapomnieli i 2 osoby zjadly spokojnie a reszta siedziala i czekala dopoki sie nie dopomnieli, pomimo, ze pierwsi zamowili pizze niz ta dwojka ktora szybciej dostala pizze -kolejnym razem przyszlismy w 2 osoby - znow zapomnieli i trzeba bylo sie upominac -innym razem sos czosnkowy smierdzial konskimi odchodami - byc moze byl przetrzymywany w zlych warunkach lub za dlugo lezal i od tamtej pory zmiana na GRUBEGO BENKA :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |