wtorek, 25 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gnioty w De'Grasso ciąg dalszy

noi co wy wszyscy sądzicie o tej Pizzeri De Grasso tak z Serca?, dla mnie totalna tandeta.Jednym słowem GNIOTY jakich mało, a o Kelnerkach już nic nie wspomnę :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gnioty w De'Grasso ciąg dalszy

Co konopandziaa konkurencja wykańcza??

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

A mi pizza smakuje tam.

pizza jest ok ok, ale obsługa do bani!

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Oj psoba zakładająca temat ma chyba problemy z kubkami smakowymi bądz faktycznie pochodzi od konkurencji.
Pizza jest dobra a co do obsługi to nie wiem bo zamawiałem z dowozem.

a co to za roznica kto ci podaje ?idziesz sam tego chciales to za przeproszeniem zryj i majtaj co jedynie jadaczka jezeli sie nie podoba to sobie jajka usmaz a temat typu obsluga w degrasoo to ponizej pasa tak samo moglbym rozkminiac o tym ze jedna biedronka ma 3 kropki a inna 8 zastanow sie czy jestes rozwiniety do konca czy juz moze skonczyly ci sie tematy a walczysz o mistrzostwo ktorego nie ma za duzo komputera synu ;)

...Remember how it is.You come to the jam session.Unpack the cans and prime the wall....For the rest of day you are in 7th heaven...

konopandziaa

czy mnie sie wydaje...czy wczesniej nie oswiadczylas, ze juz tam jesc nie bedziesz?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

chyba ktoś tu doszedł co za tekst....

konopandziaa przecież to nie jedyna pizzeria w Łomży,nie musisz tam jadać.

Nie wiem jak łomżyńskie ale białostockie De Grasso jest słabe. Mi osobiście nie smakuje, jest wiele lepszych.

każdy lubi co innego...

...

gosciu zostal niezle pojechany

pirat

W De'Grasso pizza jest przynajmniej syta(40cos cm) i tam sie najjesz. A jak ci nie pasuje idz do Chili pizzy albo gdzie indziej. W łomży masz z 10 jak nie lepiej pizzerji.

Greenpi wszystko co pochodzi od "śLEDZI' jest do dupy.

pizza dobra takze polecam

Byłam tam dwa razy -pierwszy i ostatni, obsługa jakaś taka dziwna, odniosłam wrażenie, że dziewczyna nie wiedziała co maja w menu, jak coś chcesz kliencie przynieś se sam tylko czekaj z 5 min znaim ktoś podejdzie i spyta łaskawie czego chcesz ;p sos samował jak koncentrat pomidorowy, ale ten drugi był pyszny. ciasto miałąm wrażenie, że niedopieczone.

Co było dobre?? Wystrój -duzo miejsca, i czas oczekiwania 10 minut - może dlatego niedpieczona? ;/

liczy sie jednak pierwsze wrażenie, a te było niezaspecjalne i niezachwycające.
takie jest moje zdanie na ten temat.

A mnie sie tam podoba, a co najważniejsze żadna nie narzekała.. ;) Później już nie mówimy zazwyczaj o pizzy, ale skoro nie mówimy, to nie była najgorsza.. Pozdrawiam... :))

Mi tam pizza smakuje obsluga tez ok jakos nigdy niemialem tam problemów. konopandziaa *Benia* moze zawiele oczekujecie po tej pizzerni to nie restauracja.

Ej DEBILE ale z was zwał totalny !!!! ''Benia'' masz rację ten sos niby pomidorowy to koncentrat z dodatkiem ketchapu i odrobiną wody destylowanej hehe ''Zly_czlowieczku'' do Ciebie kieruje teraz te slowa sklej psiutę i stań na baczność bo dwa razy Suko powtarzał nie bedę.Jesli chodzi o jedzenie to już tam nie jjem ''Papkarol'' smierdzący kasztanie jesli nie zdązyłeś zauważyć dla mnie to nie jest żadna konkurencja bo ja zadnej pizzeri nie prowadze to po pierwsze a po drugie jestes za tępy żeby to wszystko pojąć z kim piszesz zasrańcu i co jjesz ''WhiteskY'' a ty sie nie wpierdalaj bo Cie z ziemią zrównam milcz Gangrenie

O i to jest dyskusja na poziomie. SIe teraz wszystko wyjaśniło:)

Nie oczekiwałam niewiadomo czego po tej pizzerii, nie w Łomży ;)
Tylko pani obsługująca dała wyraźnie po sobie poznać, że nie zna nawet menu dostepnego tam i nie wiedziała co ma zrobić jak powiedziałam, że chcę pizze z konkretnymi 3 dodatkami, a nie z pięcioma jak jest w pozycji 72 czy ile tam :P W innych pizzeriach takie "problemy" sie nie pojawiały. A ten sos fuj ;p

tyle ode mnie na ten temat. Kto nie spróbuje, ten się nie przekona.

W Łomzy to można oczekiwać wiesz czego?? aż poleci jakis wałek na kimś albo jakaś kórwa sie rozpruje i Koniec kariery.A kto pożniej za to wszystko płaci ??Ja płacę Pani płaci ten Pan płaci Oni płacą My wszyscy za to płacimy.Jak Uczciwie nie zarobisz to uczciwie Ukradniesz :))

komus nerwy pusciły :) niezly poziom.....popieram

Hmm Myslę że konopandziaa to gej. A jak gej to na bank pedofil bo każdy gej to pedofil. A swoją droga pizza jest spoko. Ostatnio jadłem ją w piątek. konopandziaa ty pewnie masz z 18 lat i jak na utrzymanka rodziców przystało wypisujesz takie smuty. Żałosna szumowina z ciebie. A teraz pojedź mi szmaciarzu. Bua hahaha czekam czekam pojedź mi cioto. ciekawe co wyprodukujesz buahahahahahahaha. Chcę żeby bylo ostro. Nie zostaw na mnie suchej nitki. jak mówi modna ostatnio piosenka " Pokaż na co cie stać". I I nie waż mi się ***** zjebie nie odpisać na tego posta!!!

mi pasuje, pizza dobra, sos czosnkowy konkret

"do Ciebie kieruje teraz te slowa sklej psiutę i stań na baczność bo dwa razy Suko powtarzał nie bedę"

twoja mama? oj nie wiem czy to tak ladnie...

Proponuje zmienic poziom Naszej rozmowy...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Ja wam powiem ze po wczorajszym dniu nie pójdę więcej tam nic zjeść... Przychodzę sobie ok. 22 zamawiam pizze 52 dużą płacę 21.50 czekam na nią, po 15 min podchodzi pani z obsługi wręcza mi pizze ja ją odbieram i idę do domu ją zjeść. Wszystko było by dobrze, żeby nie to że gdy otworzyłem pudełko okazało się że mam zupełnie inną pizze... po pierwsze zamiast ananasów, brzoskwiń i szynki na placu widziałem salami, paprykę, w dodatku była to mała pizza... patrze na kartę i odnajduję tę którą dostałem okazało się że jest to mała pizza i kosztuje 18.70... śmiechem żartem wkurzyłem się troszke i nie miałem ochoty wracać do tej porąbanej pizzerii żeby odmienić ją na inną..padał deszcz i chyba jak bym tam wpadł to bym tej panience kilka słów do rozumu powiedział...

był czas, że pizza była naprawdę do bani, zrezygnowałem z tego lokalu. Ale się przełamałem i ostatnio jadłem kilka razy i pizza jest naprawdę świetna!

pizza jest dobra w miare smakuje mi chociaz jadałem lepsze

ale taka prawda ze jest to jedyny lokal gdzie po godzinie 0:00 mozna cos zjesc ew.nawet zamówic do domu :)

Łomża leży na Mazowszu !

wszystkie pizzerie w Łomży robią gnioty

niezle...zeby odkopywac temat z 2008 roku....musialo ci sie koles nudzic

xxx

Tak myślę że obsługa byłaby na pewno lepsza, ale co tu gadać za 800 zł pensji i całym dniu na nogach (kelnerki mają prawo być zmęczone)to myślę , że nie ma co wymagać. A jak komuś nie pasuje to sa inne pizzerie w mieście.

Zgodze sie z poprzednikiem - jak komus nie pasuje ta pizzeria - są inne. A jezeli juz żadna nie satysfakcjonuje to zakasać rękawy i upiec samemu - innej opcji nie ma :)

Poprosze o wasze zdanie - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410
;)

dogodzić bananowcom jest cięzko...
idziesz do pizzerii zjeśc czy pierdolić o tym czy widelce czyste?.. jak brudne to jedz "łapami"
a swoją drogą byłem ostatnio z rodziną wieczorową porą i nie zauwazyłem by Panie były niemiłe... a zmeczenie daje czasem we znaki.. pizza rzeczywiście chyba troche sie poprawiła.... a co do sosów to zawsze wybieram ten czosnkowy który jak niebo w gębie;)
pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Don Marcello

Wg mnie pizze mają smaczną, najlepszą w Łomży. No i ten sos czosnkowy, mniaaaaam ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
A co do obsługi to nie wiem bo zawsze zamawiam do domu :))

kiedys czesto tam bywalismy do czasu gdy:
-przyszlismy w 4 osoby, wiec 2 osobom podali pizze, o pozostalej 2 zapomnieli i 2 osoby zjadly spokojnie a reszta siedziala i czekala dopoki sie nie dopomnieli, pomimo, ze pierwsi zamowili pizze niz ta dwojka ktora szybciej dostala pizze

-kolejnym razem przyszlismy w 2 osoby - znow zapomnieli i trzeba bylo sie upominac

-innym razem sos czosnkowy smierdzial konskimi odchodami - byc moze byl przetrzymywany w zlych warunkach lub za dlugo lezal

i od tamtej pory zmiana na GRUBEGO BENKA :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org