Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KLUB ATOM |
Hmm czy myslicie ze atom powinien byc zamkniety?? wczesniej to byl fajny klub a teraz co sie z nim stalo teraz przychodzi tam pare osob chyba tylko posiedziec i wypic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KLUB ATOM |
sama sie zamknij i nie udzielaj:) F2
|
|
hahah
|
|
julia18 nie masz wazniejszysz spraw do opisania a to czy ma byc zamkniety to pozostaw wlascicielowi do oceniania ---smieszne
|
|
tylko duże pieniądze tylko duże pragnienia tylko sławne gwiazdy ... postawią atom na nogi :D Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
juz po twoim poscie wzieli i zamkneli :) ! co?
|
|
A ja powiem tak ze atom wielu ludziom sie "przejadł" brak dobrego marketingu i promocji do tego doprowadza ze w sobote jest kilka osób na krzyz a gdy jest wieksza imprezadobrze rozpromowana na parkiecie nie ma miejsca do tanczenia co mówic o wolnym stoliku Wszyscy tak nazekaja na ten klub ze dzieciarnia itp ? Kiedys fakt było tego troche ale zmieniło się, duzo starszych przychodzi tam i to bardzo dobrze klub jest jak na Łomże bardzo dobrze urzadzony poziom muzyczny jest dość wysoki ( Ci co znaja tą scene muzyczną wiedzą) ja lubiłem atom gdy byłem mlodszy teraz wole inne imprezy choc jesli bedzie tam cos wiekszego sam sie przejde ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Heh jaki właściciel taki klub.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |