Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie w Łomży na aerobik? |
gdzie w Łomży jest jakiś dobry fitness club z aerobikiem, najlepiej w centrum? szukam po książkach telefonicznych, ale nic tam nie ma...wdzięczna będę za info! dora
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie w Łomży na aerobik? |
u mnie na dzialce jest sporo miejsca i masa roboty, cwiczenia aerobowe+silowe na raz, tylko, ze to poza miastem, ale jak sie zgodzisz to moge Cie wozic:)
|
|
czesc.ja tez chcialabym pojsc gdzies na aerobik ale masz racje ze nigdzie nie ma takiego porzadnego klubu.ale musze powiedziec ze "EWA" kolo baru "16" oferuje aerobik.chyba skorzystam.polecam kalina
|
|
czesc.ja tez chcialabym pojsc gdzies na aerobik ale masz racje ze nigdzie nie ma takiego porzadnego klubu.ale musze powiedziec ze "EWA" kolo baru "16" oferuje aerobik.chyba skorzystam.polecam kalina
|
|
Chętnie poćwiczę z wami... Uroda ma pomiędzy Manem a Materną... więc będzie wesoło.... Pamięta ktoś Aerobic w ich wykonaniu
|
|
do sura: mogę przystać na połowę Twojej propozycji, czyli na wożenie mnie ale... do klubu. też myslałam o Ewie, ale chmmm... jak mrozy zelżeją ..(ach te pestanowienia noworoczne ledwie powstaną a już się oddalają...) dora
|
|
to szkoda, ze tylko na polowe:) no ale lepsze to niz nic:)
|
|
widzisz sura, trzeba się cieszyć z tego co mamy, a nie czekac wyłącznie na to, co byśmy chcieli mieć;)
|
|
carpe diem:) tak to bywa.... pies sie topi lancuch plywa:)) co zrobic?
|
|
W najblizszym tygodniu bedzie otwarty aerobik w siłowni RELAX CLUB przy ulicy Dmowskiego 4,korzystam z siłowni własciciel oferuje doskonałe warunki (ceny najnizsze w Łomży) tel. powinien być w książce telefonicznej
|
|
Hmm a ja mam ochotę na saunę. Sauna takze pomaga w utrzymywaniu figurki:))) ...Na hipokratesa sauna kosztuje 25zl dla jednej osoby, 15zl dla dwoch - sprawdzalam... Czy zna ktos inne ceny i miejsca??? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Zambrów 8 zł za godzinę w tym basen ze zjeżdżalnią, biczami wodnymi, przeciwprądami i gejzerami. Ale Zambrów (troszkę daleko) Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasiński
|
|
Pływalnia Miejska w Zambrowie ul. Wyszyńskiego 6b Pozdrawiam Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasiński
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |