czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie w Łomży na aerobik?

gdzie w Łomży jest jakiś dobry fitness club z aerobikiem, najlepiej w centrum? szukam po książkach telefonicznych, ale nic tam nie ma...wdzięczna będę za info!

dora

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie w Łomży na aerobik?

u mnie na dzialce jest sporo miejsca i masa roboty, cwiczenia aerobowe+silowe na raz, tylko, ze to poza miastem, ale jak sie zgodzisz to moge Cie wozic:)

czesc.ja tez chcialabym pojsc gdzies na aerobik ale masz racje ze nigdzie nie ma takiego porzadnego klubu.ale musze powiedziec ze "EWA" kolo baru "16" oferuje aerobik.chyba skorzystam.polecam

kalina

czesc.ja tez chcialabym pojsc gdzies na aerobik ale masz racje ze nigdzie nie ma takiego porzadnego klubu.ale musze powiedziec ze "EWA" kolo baru "16" oferuje aerobik.chyba skorzystam.polecam

kalina

Chętnie poćwiczę z wami... Uroda ma pomiędzy Manem a Materną... więc będzie wesoło....
Pamięta ktoś Aerobic w ich wykonaniu

do sura:
mogę przystać na połowę Twojej propozycji, czyli na wożenie mnie ale... do klubu.
też myslałam o Ewie, ale chmmm... jak mrozy zelżeją ..(ach te pestanowienia noworoczne ledwie powstaną a już się oddalają...)

dora

to szkoda, ze tylko na polowe:) no ale lepsze to niz nic:)

widzisz sura, trzeba się cieszyć z tego co mamy, a nie czekac wyłącznie na to, co byśmy chcieli mieć;)

carpe diem:) tak to bywa.... pies sie topi lancuch plywa:)) co zrobic?

W najblizszym tygodniu bedzie otwarty aerobik w siłowni RELAX CLUB przy ulicy Dmowskiego 4,korzystam z siłowni własciciel oferuje doskonałe warunki (ceny najnizsze w Łomży)
tel. powinien być w książce telefonicznej

Hmm a ja mam ochotę na saunę. Sauna takze pomaga w utrzymywaniu figurki:)))
...Na hipokratesa sauna kosztuje 25zl dla jednej osoby, 15zl dla dwoch - sprawdzalam...
Czy zna ktos inne ceny i miejsca???

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Zambrów 8 zł za godzinę w tym basen ze zjeżdżalnią, biczami wodnymi, przeciwprądami i gejzerami. Ale Zambrów (troszkę daleko)

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Pływalnia Miejska w Zambrowie
ul. Wyszyńskiego 6b

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org