Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DODA w Łomży |
Coś mnie słuchy doszły że w tym nowyk klubie AMNESIA na otwarciu ma grać Doda ktoś coś wie na ten temat ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DODA w Łomży |
|
a gdzie ten klub jest...?
|
|
Przy ul. Sienkiewicza obok INWEST BANK
|
|
Ja widziałem w Łomży tylko lody DODA ale nie powiem smaczne;] "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
doda sie nadaje... co najwyżej do lodów wieśniara haha ;)
|
|
Doda robi loda ;) niech babsko nie przyjeżdża tutaj bo się rozbije na rondzie przy wyprzedzaniu traktora .
|
|
He raczej zadnej Dody nie bedzie na otwarciu tego klubu. Na jej oficjalnej stronie w zakladce koncerty brak Łomży, ale może to i lepiej:) A swoja drogą ona pochodzi z jeszcze gorszej "wsi" niż Łomża.
|
|
Nie dajmy się ogłupiać. Kolega o nicku axell1 chciał bezczelnie zareklamować klub i tyle. Ponowię wielokrotnie wcześniej stawiane pytanie: czy nie można zrobić tego profesjonalnie i bez takich głupich wybiegów? Jeden cel nasz kolega osiągnął. Wszyscy już wiemy, że cienki ten klubik i nie stać go na zatrudnienie DODY, choćby miało to się odbyć w ciągu 15 minut i z playback. Koniec, kropka. Podstęp się nie udał! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
A ja i tak wiem ze gdyby Doda przyjechala to by sie masa ludzi zebrala tylko teraz tak wszyscy mowia;d "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
renciści i emeryci chyba ;d
|
|
Weście Nie przesadzajcie W Łomży nie ma jeszcze samych rencistów i emerytów przecież jest Młodzież Nastolatki A gdyby doda przyjechała do łomży to całe miasto by się zebrało !!
|
|
"Po drugie: ona na wsi oraz w remizach się nie pokazuje. Nie uznaje hołoty." Przejeżdżałem ostatnio przez miejscowość z której pochodzi Doda i to jest dopiero wieś.. i bardzo dobrze, że nie wybiera się do Łomży - zrobiła by obciach miastu.
|
|
Nie wiem dlaczego dla was Łomża to wieś???;/ Dla mnie to jest piękne miasto może nie metropolia ale napewno nie wieś;/ "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
a ja lubie nasze miasto ;) ale zato nie lubie tej wieśniary Dody !!!! ;)
|
|
Żadnej DODY na otwarciu klubu nie będzie, ktoś lubi rozsiewać plotki. bazyk1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |