wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DODA w Łomży

Coś mnie słuchy doszły że w tym nowyk klubie AMNESIA na otwarciu ma grać Doda ktoś coś wie na ten temat ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DODA w Łomży

masz chyba amnezję. Czy tam zainstalowano jakąś amerykańską ruletkę? W co niby miałaby grać Pani Rabczewska? Po drugie: ona na wsi oraz w remizach się nie pokazuje. Nie uznaje hołoty.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

a gdzie ten klub jest...?

Przy ul. Sienkiewicza obok INWEST BANK

Ja widziałem w Łomży tylko lody DODA ale nie powiem smaczne;]

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

doda sie nadaje... co najwyżej do lodów wieśniara haha

;)

Doda robi loda ;) niech babsko nie przyjeżdża tutaj bo się rozbije na rondzie przy wyprzedzaniu traktora .

He raczej zadnej Dody nie bedzie na otwarciu tego klubu. Na jej oficjalnej stronie w zakladce koncerty brak Łomży, ale może to i lepiej:) A swoja drogą ona pochodzi z jeszcze gorszej "wsi" niż Łomża.

Nie dajmy się ogłupiać. Kolega o nicku axell1 chciał bezczelnie zareklamować klub i tyle. Ponowię wielokrotnie wcześniej stawiane pytanie: czy nie można zrobić tego profesjonalnie i bez takich głupich wybiegów? Jeden cel nasz kolega osiągnął. Wszyscy już wiemy, że cienki ten klubik i nie stać go na zatrudnienie DODY, choćby miało to się odbyć w ciągu 15 minut i z playback. Koniec, kropka. Podstęp się nie udał!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

A ja i tak wiem ze gdyby Doda przyjechala to by sie masa ludzi zebrala tylko teraz tak wszyscy mowia;d

renciści i emeryci chyba ;d

Weście Nie przesadzajcie W Łomży nie ma jeszcze samych rencistów i emerytów przecież jest Młodzież Nastolatki A gdyby doda przyjechała do łomży to całe miasto by się zebrało !!

"Po drugie: ona na wsi oraz w remizach się nie pokazuje. Nie uznaje hołoty."

Przejeżdżałem ostatnio przez miejscowość z której pochodzi Doda i to jest dopiero wieś.. i bardzo dobrze, że nie wybiera się do Łomży - zrobiła by obciach miastu.

Nie wiem dlaczego dla was Łomża to wieś???;/ Dla mnie to jest piękne miasto może nie metropolia ale napewno nie wieś;/

a ja lubie nasze miasto ;) ale zato nie lubie tej wieśniary Dody !!!!

;)

Żadnej DODY na otwarciu klubu nie będzie, ktoś lubi rozsiewać plotki.

bazyk1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org