poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
FIRMY

Witam

Wiem ze temat byl juz kiedys na forum ale bardzo prosze o wasze opinie, bo chcialbym byc na biezaco

Jakie w naszym miescie sa firmy kurierskie i prosze o opienie na ich temat, za pomoc bylbym bardzo wdzieczny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: FIRMY

Temat juz byl.

wiem ze byl chyba wyrazilem sie jasno, albo naucz sie czytac.

Ale dlaczego masz się ograniczać do firm w naszym mieście? UPS w Łomży nie ma, ale co za problem, dzwonię i przyjeżdżają z Ostrołęki.

Za to na infolinię DHL nigdy się dodzwonić nie mogę więc podziękowałam za ich usługi.

Z UPS jestem zadowolona.

Na bardzo duży plus zaliczają się chłopaki z UPS naprawdę zero zastrzeżeń współpracuje się z nimi bardzo dobrze miła obsługa .Dostarczają do mnie do firmy już ponad rok przesyłki i nigdy nie było z nimi nie porozumień.Minus i to duży dla DHL nie da się z nimi wcale współpracować

a jak sie sprawuje firma ''DPD- nie wiem czy dobrze napisalem'' jakie sa opinie na jej temat i gdzie najblizej sie znajduje, a z dhl czemu nie da sie wspolpracowac? towar przychodzi zbyt pozno?

dziekuje za ww opinie i licze na wiecej

Nie znam firmy o której piszesz.

Z DHL troszkę wysyłałam, czasem było dobrze ale zaliczyli u mnie kilka "wpadek" i więcej nie zamawiam. Przede wszystkim - nie idzie sie do nich dodzwonić!!! Można wisieć pół dnia na telefonie. Raz kurier zamówiony na rano przyjechał dobrze po 15.00 i to po wielu telefonach alarmujących. Raz zniszczyli przesyłkę w transporcie. Przeważyła ta ich infolinia - nie chcą ze mną rozmawiać, to ja z nimi też nie.

I tak jak pisze Tommek - UPS jak dotąd naprawdę bez zastrzeżeń. Miła obsługa, kilka razy miałam sytuacje alarmowe, że trzeba było zmieniać adres - też nie było problemu.

dhl bez zastrzeżeń. zawsze pake mam na drugi dzien. ustalam jak mi wygodnie - odbior osobisty z kraski lub dowoz pod adres.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org