Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FIRMY |
Witam Wiem ze temat byl juz kiedys na forum ale bardzo prosze o wasze opinie, bo chcialbym byc na biezaco Jakie w naszym miescie sa firmy kurierskie i prosze o opienie na ich temat, za pomoc bylbym bardzo wdzieczny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FIRMY |
Temat juz byl.
|
|
wiem ze byl chyba wyrazilem sie jasno, albo naucz sie czytac.
|
|
Ale dlaczego masz się ograniczać do firm w naszym mieście? UPS w Łomży nie ma, ale co za problem, dzwonię i przyjeżdżają z Ostrołęki. Za to na infolinię DHL nigdy się dodzwonić nie mogę więc podziękowałam za ich usługi. Z UPS jestem zadowolona.
|
|
Na bardzo duży plus zaliczają się chłopaki z UPS naprawdę zero zastrzeżeń współpracuje się z nimi bardzo dobrze miła obsługa .Dostarczają do mnie do firmy już ponad rok przesyłki i nigdy nie było z nimi nie porozumień.Minus i to duży dla DHL nie da się z nimi wcale współpracować
|
|
a jak sie sprawuje firma ''DPD- nie wiem czy dobrze napisalem'' jakie sa opinie na jej temat i gdzie najblizej sie znajduje, a z dhl czemu nie da sie wspolpracowac? towar przychodzi zbyt pozno? dziekuje za ww opinie i licze na wiecej
|
|
Nie znam firmy o której piszesz. Z DHL troszkę wysyłałam, czasem było dobrze ale zaliczyli u mnie kilka "wpadek" i więcej nie zamawiam. Przede wszystkim - nie idzie sie do nich dodzwonić!!! Można wisieć pół dnia na telefonie. Raz kurier zamówiony na rano przyjechał dobrze po 15.00 i to po wielu telefonach alarmujących. Raz zniszczyli przesyłkę w transporcie. Przeważyła ta ich infolinia - nie chcą ze mną rozmawiać, to ja z nimi też nie. I tak jak pisze Tommek - UPS jak dotąd naprawdę bez zastrzeżeń. Miła obsługa, kilka razy miałam sytuacje alarmowe, że trzeba było zmieniać adres - też nie było problemu.
|
|
dhl bez zastrzeżeń. zawsze pake mam na drugi dzien. ustalam jak mi wygodnie - odbior osobisty z kraski lub dowoz pod adres. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |