poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internet Radiówka?

Cze. Mam do was pytanie ,orientuje się ktoś jaki internet można założyć w okolicach ''ul.Wąska,Zdrojowa,Boczna,Górna...'' oprócz NEO ? i by mógł ktoś odraz namiary ;) Thx.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internet Radiówka?

np. Multimedia

...

orange/era/plus

ale na radiowce to ty sobie nie pograsz za mocno w CS'a

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Pisałem tylko nie NEO = orange ... był już umowa z TP i Orange i cwelostwo tylko ... a Multimedia raz dzwoniło się i powiedzieli że na razie nie ma dostepu tam ...
-Radiówka chyba by było najlepsze a mi CS nie potrzebny tam bo to nie dla mnie ;)

Zadzwoń pod 503 019 450 pan Piotr. Ten gosć zakłada internet radiowy. Oczywiście najpierw sprawdza czy ma zasięg. Koszty oraz prędkości netu ustalasz indywidualnie.

ja mam radiowke i ludzie ktorzy pisza ze sobie nie pograsz w cs'a to sa w bledzie

mam juz radiowke od 2 lat i gram w cs'a bez zadnych lagow wsyztsko czysto chodzi

ja bylem zmuszony wziac bo nie miezzkam w lomzy tylko w kupiskach

cena 40-50 zeta miesiecznie

Hmm pograsz. Ja zazwyczja nie mam problemów. Ale często zdażają się pinig po 300 także jak możesz bierz coś szybszego

A ja proponuje firme intertor mam od nich radiówke i nie narzekam pingi w csie mam mac do 50. kontakt 505506326 pan tomasz a co do transferu i abonamentu idzie sie dogadac i umowa jest na czas nie okreslony z miesiecznym wypowiedzeniem czy coś takiego najlepiej zadzwonic i sie dowiedzec bo ja juz mam 2 lata od nich neta i jestem zadowolony POLECAM!!

Ja mam internet drogą radiową z firmy Intertor, mam go ponad 3 lata. Numer telefonu -patrz wyżej!

siema kolego na jakiej dokladnie mieszkasz ulicy to ci moge pomoc jak cos to gg 4491585

Też mam i są duże wachania czasem pingi po 10 a czasem po 90, różnie bywa. Ogólnie jest wmiare ale mógłby być szybszy;p jeśli ci szybkość około 600-700 kbps ci odpowiada to bierz

a radio maryja odbiera?

no właśnie a może ktoś wie jaki oni mają zasięg na ternie łomży ( chodzi mi o laptopa)

angella

Bartes najprościej to by było jak ktoś by ci namierzył sygnał laptopem, póżniej trzeba załatwić tylko dostęp.

angella

Apropo laptopa. jak chcesz mieć neta wszędzie to weź orange/ere/plusa. tylko to ci wszędzie pójdzie angellica. Z sieci radiowych polecam Netstera. Mają oni największy zasięg z tego co mi wiadomo. Oczywiści tak jak było pisane wcześniej że najpierw trzeba ustalić czy da się załozyć internet radiowy. tzn. czy widać nadajnik a później ustalane są koszta. Tu macie numer do biura: 216-24-66. Jak ktoś ma więcej pytań dotyczących internetu radiowego to niech pisze na gg. 13391850

Nie chodzi o laptopa tylko o zwykły komputer w domu, a radiówka napisałem bo tam innego rozwiazania nie widze ... hmm...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org