Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet Radiówka? |
Cze. Mam do was pytanie ,orientuje się ktoś jaki internet można założyć w okolicach ''ul.Wąska,Zdrojowa,Boczna,Górna...'' oprócz NEO ? i by mógł ktoś odraz namiary ;) Thx.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet Radiówka? |
np. Multimedia ...
|
|
orange/era/plus ale na radiowce to ty sobie nie pograsz za mocno w CS'a -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Pisałem tylko nie NEO = orange ... był już umowa z TP i Orange i cwelostwo tylko ... a Multimedia raz dzwoniło się i powiedzieli że na razie nie ma dostepu tam ... -Radiówka chyba by było najlepsze a mi CS nie potrzebny tam bo to nie dla mnie ;)
|
|
Zadzwoń pod 503 019 450 pan Piotr. Ten gosć zakłada internet radiowy. Oczywiście najpierw sprawdza czy ma zasięg. Koszty oraz prędkości netu ustalasz indywidualnie.
|
|
ja mam radiowke i ludzie ktorzy pisza ze sobie nie pograsz w cs'a to sa w bledzie mam juz radiowke od 2 lat i gram w cs'a bez zadnych lagow wsyztsko czysto chodzi ja bylem zmuszony wziac bo nie miezzkam w lomzy tylko w kupiskach cena 40-50 zeta miesiecznie
|
|
Hmm pograsz. Ja zazwyczja nie mam problemów. Ale często zdażają się pinig po 300 także jak możesz bierz coś szybszego
|
|
A ja proponuje firme intertor mam od nich radiówke i nie narzekam pingi w csie mam mac do 50. kontakt 505506326 pan tomasz a co do transferu i abonamentu idzie sie dogadac i umowa jest na czas nie okreslony z miesiecznym wypowiedzeniem czy coś takiego najlepiej zadzwonic i sie dowiedzec bo ja juz mam 2 lata od nich neta i jestem zadowolony POLECAM!!
|
|
Ja mam internet drogą radiową z firmy Intertor, mam go ponad 3 lata. Numer telefonu -patrz wyżej!
|
|
siema kolego na jakiej dokladnie mieszkasz ulicy to ci moge pomoc jak cos to gg 4491585
|
|
Też mam i są duże wachania czasem pingi po 10 a czasem po 90, różnie bywa. Ogólnie jest wmiare ale mógłby być szybszy;p jeśli ci szybkość około 600-700 kbps ci odpowiada to bierz
|
|
a radio maryja odbiera?
|
|
no właśnie a może ktoś wie jaki oni mają zasięg na ternie łomży ( chodzi mi o laptopa) angella
|
|
Bartes najprościej to by było jak ktoś by ci namierzył sygnał laptopem, póżniej trzeba załatwić tylko dostęp. angella
|
|
Apropo laptopa. jak chcesz mieć neta wszędzie to weź orange/ere/plusa. tylko to ci wszędzie pójdzie angellica. Z sieci radiowych polecam Netstera. Mają oni największy zasięg z tego co mi wiadomo. Oczywiści tak jak było pisane wcześniej że najpierw trzeba ustalić czy da się załozyć internet radiowy. tzn. czy widać nadajnik a później ustalane są koszta. Tu macie numer do biura: 216-24-66. Jak ktoś ma więcej pytań dotyczących internetu radiowego to niech pisze na gg. 13391850
|
|
Nie chodzi o laptopa tylko o zwykły komputer w domu, a radiówka napisałem bo tam innego rozwiazania nie widze ... hmm...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |